Pique și-a oficializat relația cu Clara Chia Marti, după despărțirea de Shakira. Cum s-au afișat pe Instagram: "Numai infidelii dau like"

 Radulescu Ruxandra
.

Pique și-a oficializat relația cu Clara Chia Marti, după despărțirea de Shakira. Gerard Pique a oferit o replică dureroasă Shakirei, mama celor doi fii ai săi, Sasha și Milan. Fotbalistul a postat pe internet o imagine cu actuala iubită, modelul Clara Chia Marti, amanta lui Pique, înainte de despărțire de artista columbiană. Internauții au reacționat imediat, postând o mulțime de comentarii ironice la adresa noului cuplul Pique-Chia Marti.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pique și-a oficializat relația cu Clara Chia Marti, după despărțirea de Shakira. Gerard Pique a pus internetul pe jar, după ce a postat recent pe Instagram, o poză alături de Clara Chia Marti, actuala sa iubită, de 22 de ani. Fotbalistul și fosta sa parteneră de viață, celebra Shakira, s-au despărțit anul trecut, după ce au format un cuplul vreme de 12 ani și au doi fii împreună, pe Milan și Sasha. După ce artista columbiană l-a ironizat pe Pique și pe iubita acestuia, într-o piesă, ce a stabilit un nou record de vizualizări, fotbalistul și-a oficializat relația cu modelul Clara Chia Marti, iar utilizatorii au postat o serie de comentarii dezaprobatoare.

screenshot_20230126_103159screenshot_20230126_103159

Pique și-a oficializat relația cu Clara Chia Marti, după despărțirea de Shakira

Gerard Pique a generat un val de comentarii pe Instagram, după ce a împărtășit o poză alături de noua sa iubită, modelul Clara Chia Marti, în vârstă de 22 de ani. Tânăra a fost amanta lui Pique încă din perioada în care acesta era cu Shakira. Internauții au reacționat imediat la postarea fotbalistului.

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Shakira i-a umilit pe Pique și pe iubita lui mai tânără în noua ei melodie:„Îți doresc noroc cu așa zisa mea înlocuitoare. Valorez cât două…’

Citește și: Reacția lui Pique, după ce Shakira l-a ironizat în cea mai recentă piesă:'Ai schimbat un Ferrari pe un Twingo'

Numai infidelii dau like'./Ce drăguță e fiica ta!'/Nimeni nu o va întrece pe Shakira'./Cât timp credeți că va dura relația asta? Pariați acum!', Dacă ea este cea oficială acum, atunci cine va ocupa rolul de „amantă”?”, sunt doar câteva din comentariile postate la imaginea lui Pique alături de Clara Chia Marti.

Versurile Shakirei despre Pique: „Ai schimbat un Rolex cu un Casio”

Piesa Skhakirei despre despărțirea de Gerard Pique, după 12 ani, a devenit virală, adunând peste 120 de milioane de vizuașizări în doar câteva zile, un nou record pentru platforma de streaming YouTube.

„Ești atât de diferit încât nici măcar nu te pot recunoaște/Eu fac cât două de 22 / Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo /Ai schimbat un Rolex cu un Casio/ Tu mergi repede, ia-o mai încet / Mergi mult la sală, dar antrenează-ți și creierul un pic.”, sunt o parte din versurile care fac referință directă la Gerard Pique.

Shakira: „Pentru mine a fost un catharsis”

La scurt timp de la lansarea piesei, Shakira a vorbit despre semnificația piesei și despre faptul că a fost de-a dreptul surprinsă de succesul pe care l-a înregistrat melodia într-o perioadă atât de scurtă.

„Pentru mine a fost un catharsis, o eliberare. Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge direct pe locul 1, la 45 de ani, cu o melodie în limba spaniolă.

Vreau să le îmbrățișez pe milioanele de femei care se ridică în fața celor care ne fac să ne simțim insignifiante. Femei care susțin ceea ce simt și gândesc și care ridică mâna atunci când nu sunt de acord cu ceva, în timp ce altele ridică din umeri.

Ele sunt inspirația mea. Iar această realizare nu este a mea, este a tuturor. Trebuie să ne ridicăm, nu așa cum ne spune societatea, ci în felul nostru, pentru a merge mai departe pentru copiii noștri, părinții noștri, cei care au nevoie de noi și care cred în noi.”, a scris Shakira, pe Instagram.

Sursă foto: Profimedia Images, Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton