Războinicele eliminate de la Survivor îl fac praf pe Musty: "Prin felul lui de a fi rănește oamenii"

 Dumba Gabriela
.

Musty a intrat în discuții cu majoritatea concurenților din echipa Războinicii și toți l-au atacat în consiliile de eliminare. Andreea, Roxana și Marilena, Războinicele eliminate de la Survivor România 2021, l-au făcut praf pe Musty și sunt de părere că acesta rănește oamenii din jur prin felul lui de a fi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Inițial, Musty a fost văzut drept un lider, un concurent puternic și pregătit, gata mereu să-și ajute echipa. Doar că, pe parcurs, lucrurile s-au schimbat și colegii de echipă au început să-l vadă cu alți ochi.

maxresdefault-3maxresdefault-3

Războinicele eliminate de la Survivor România 2021, Andreea, Roxana și Marilena, au fost invitate în platoul WOWbiz.ro, la Ștafeta Mixtă, și au vorbit în exclusivitate despre parcursul lor în competiție, dar au lămurit și anumite lucruri care au rămas neclare.

Fetele au lămurit misterul și și-au spus punctele de vedere.

„Musty e perfecționist. Prea perfecționist. Poate nu își dă seama, dar prin felul lui de a fi rănește anumite persoane. El nu își dă seama, nu o face cu răutate.„, a spus Andreea.

La rândul ei, Roxana îl acuză pe Musty că așteaptă perfecțiune de la toată lumea, mai puțin de la el: „Putem să spunem că Musty este perfecționist, dar e cu toată lumea în afară de el. Pe el nu s-ar perfecționa niciodată, pentru că s-a setat și crede că este perfect, că totul în aparține, că totul i se cuvine.

La câte divergențe am avut eu cu Musty, în continuare cred că nu este rău intenționat. Nu îți asigură un loc într-un concurs faptul că știi să tai cocos. La început ne ajuta să punem pereții, dar într-un final toată lumea a învățat să pună pereți, să facă focul și să taie cocos. Ultima dată el nici nu ne-a mai ajutat să punem pereții. Mai știți? Doar stă și taie cocos.

Înainte să ajungem pe insulă, mie Musty mi-a zis că un prieten de acasă i-a zis să nu cumva să facă pe tatăl cu noi. Ceea ce s-a și întâmplat. El fiind și cel mai în vârstă îmi zicea mie fetițo. Și nu suport. „, a mai spus Roxana.

Totodată, Roxana, Marilena și Andreea, au vorbit despre o ruptură între Musty și Sorin, care s-au apropiat foarte mult unul de celălat încă din primele săptămâni petrecute la Survivor.

Ne vedea ca pe nisște copii. Eu nu pot să îl las pe Musty să vorbească în numele meu în fața echipei.„, au mai spus fetele.

Citește și: Drama trăită de Ana Porgras de la Survivor.S-a născut într-o familie foarte săracă

Citește și: Apropieri suspecte între Ana Porgras și Zanni, la Survivor.Gestui fostei gimnaste i-a surprins pe toți

Citește și: În ce condiții dorm, de fapt, concurenții Survivor. Majda:„Cu șobolanii, dădeam șerpii cu mâna’

'Sorin a râs de mine. Nu mi-a picat prea bine'

Roxana Ghiță și Marilena au făcut reproșuri și la adresa lui Sorin. Războinicele au avut un parcurs senzațional în competiția Survivor, însă ambele au părăsit concursul din motive medicale.

'Eu am avut foarte multe momente in care am simtit ca ii dezamagesc (pe cei dragi). Sunt cel mai mare critic al meu, ceea ce e si bine, dar si rău. M-a surprins faptul că mulți colegi mi-au reproșat că sunt o persoana sensibilă și s-a pus accent pe treaba asta.  S-au legat foarte multe prietenii.

Mi-e usor frică să mă uit la episoadele în care am apărut sau să citesc ce s-a scris despre mine pentru că mă duce cu gândul acolo. Eu psihic sunt acolo.  Marilena e pe primul loc. Eu și Marilena ne-am împrietenit pentru că suntem foarte asemănătoare. Alin, Andrei, Albert și Luci, care era o persoană incredibilă.

' M-am enervat pe o mare parte dintre colegii mei, ei încearcă să fie foarte pozitivi. E o diferentă între a fi pozitiv și realist. Nu erau conștienți de situația în care era Marilena', a spus Roxana Ghiță la Teo Show.

' Sorin a râs de mine, nu mi-a picat prea bine', a adăugat Marilena.

Atât Roxana, cât și Marilena au fost întrebate dacă este mai bine să fii sincer la Survivor sau să joci după strategii.

'Sinceritatea este cheia Survivor pentru că dacă esti sincer te rezolvi pe ambele planuri și social și sportiv', spune Roxana.

Eu am fost sinceră tot timpul în această competiție, iar acesta a fost un atuu pentru mine. Cânt ți-e foame, nu te mai gândești că porți o mască. În primele zile scoți tot ce-i mai rău din tine.„, a spus si Marilena.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton