(P) Unic în lume, nu doar în București

 Stamen Diana
.

Te-ai intrebat vreodata care este costul mancarii pe care o mananci? Care este costul ingredientelor pe care le folosesti pentru preparearea fiecarei portii de mancare? Exista un restaurant, unic in lume, chiar aici in Bucuresti, unde poti descoperi acest lucru.

Cred ca in momentul asta va intrebati ce ar putea fi unic in lume la un simplu' restaurant, ei bine acest proiect iti pune la dispozitie toate preparatele din meniul de mancare la pretul de cost. Mai exact, daca ajungi in acest loc vei avea posibilitatea sa platesti fix pentru materia prima ce alcatuieste produsul pe care il vei degusta, nu vei plati mana de lucru, pierderile, cheltuielile locatiei pentru activitatea zilnica (chirie, curent, gaz, apa etc), adaosul comercial, servirea sau orice se adauga in mod normal in costul unui preparat comandat in orice restaurant din lume.

Am ramas surprinsi cand am vazut preturile si ne-a luat ceva vreme sa ne dumirim cum functioneaza tot acest sistem. Noroc ca meniul este formulat fix sub forma unui retetar in care ni se arata la virgula cantitatea fiecarei materii prime continuta de preparat si costul acesteia.

Dupa tot acest soc al pretului am mai avut surpriza si ca meniul sa fie creat de 2 bucatari cu renume si anume Chef Liviu Lambrino si Chef Samuel Le Torriellec, preparatele fiind cel putin la nivelul asteptarilor.

Locatia a fost deschisa publicului in urma cu mai putin de 3 ani de zile, este facuta in interiorul unei hale industriale, in 2018 a fost nominalizata pentru un premiu la Romanian design Week si are o gradina superba.

Desi nu se intampla foarte des sa descoperi ceva unic in lume, chiar in orasul tau am avut ocazia zilele acestea sa ne regasim exact in situatia asta. Este vorba despre proiectul Kaufland Pop Up Restaurant ce are loc in incinta locatiei Si-Lounge Contemporary Social situata in Bucuresti, str. George Constantinescu 2-4.

Ce ne bucura enorm este faptul ca Bucurestiul continua sa ne surprinda si sa ne deschida apetitul spre a descoperi cat mai mult din el zi de zi.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton