Război total în FERMA între Brigitte Năstase şi Ioana Filimon: „Marş, eşti falsă, ia viteză! Mucoasă cu 12 clase!”

 Dumba Gabriela
.

Prietene bune cândva, între Brigitte Năstase și Ioana Filimon s-a iscat un război total în FERMA. Cele două concurente și-au aruncat jigniri extrem de grave, însă în stilul cu care emisiunea de la Pro TV și-a obișnuit deja telespectatorii.

morosanu catalinmorosanu catalin

Atenția în Ferma este acum îndreptată spre Brigitte Năstase și Ioana Filimon, după ce Carmen Negoiță și Claudia Pavel au părăsit competiția, aceste patru concurente fiind personajele principale în orice scandal din emisiune, încă de la debutul ei.

Deși erau cele mai bune prietene până seara trecută, între Brigitte și Ioana s-a înfiripat un scandal monstruos, care l-a șocat și pe Moroșanu.

„Marş, stai pe la uşi să asculţi! Ia viteză, eşti o falsă şi te-ai folosit de mine!', i-a strigat fosta soție a lui Ilie Năstase Ioanei Filimon. Brigitte a simțit nevoia să se descarce și lui Moroșanu, însoțind jignirile pentru Miss România și de o repriză de plâns.

„Trebuia să îmi dau seama săptămâna trecută, m-am dus carne de tun şi am fost luată la duel şi ea îmi scotea ochii că i-am făcut rău şi că o s-o ia pe ea', spune Brigitte.

Concurentele s-au jignit îngrozitor

„Am sentimentul că am fost folosită și totul s-a întors împotriva mea. Cum am trăit și am mers, am mers după principiile mele. Nu și-a permis fostul meu soț, care e Ilie Năstase, să-mi zică vreodată să tac sau gura. Mai ales o mucoasă cu 12 clase. Când o să fiu în copârșeu, dacă știi ce e ala un sicriu, atunci o să îmi zică cineva să tac', i-a spus Brigitte luptătorului.

Inițial, intenția lui Cătălin Moroșanu a fost să le împace pe cele două, însă a renunțat când a văzut că vorbește în zadar.

Ioana Filimon nu s-a lăsat mai prejos, în scandalul cu Brigitte: „Brigitte azi îţi e prietenă, mâine te vorbeşte de rău, poimaine hai că poate vorbim şi răspoimâine dă cu tine de pământ.'

Brigitte și Ioana se vor duela în această seară în arenă

În această seară se declanșează războiul atât în fermă, cât și în cabană. Telespectatorii vor putea urmări două confruntări neașteptate: una oficială, la duel, iar cealaltă mult mai agresivă, în cabana bandiților. De la 21:30, la PRO TV, Ferma – Un nou început! aduce două meciuri: Ioana vs. Brigitte și Pastramă vs. Kamara.

Brigitte se simte trădată atât de Ioana, cât și de Moroșanu, nu va uita și nu-i va iarta. Într-o probă spectaculoasă de îndemânare, cele două vor lupta pentru șansa de a mai rămâne în fermă.

Pe de altă parte, la cabană izbucnește un scandal care le sperie pe fete. Pentru prima oară de când trăiesc sub același acoperiș, băieții trec la violență. Kamara reușește să-l scoată din minți pe Florin Pastramă, iar cei doi vor ajunge să-și împartă pumni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton