Mirela Vaida, despre drama Andreei Bălan: „Ziceai că prevestește că o să se întâmple o nenorocire”

 Oana Pantazi
.

Aflată în ultima lună de sarcină, Mirela Vaida a fost foarte impresionată de drama prin care a trecut Andreea Bălan, artista spunând că nu vrea să conceapă că aducerea pe lume a unui copil te poate lăsa cu traume pe viață…

Pe 27 ianuarie, însărcinată în opt luni, Mirela Vaida cânta în semifinala selecției naționale Eurovision, artista fiind, la fel ca și colega ei de trust, Andreea Bălan, activă până în ultima lună de naștere. Din păcate însă, Andreea Bălan a devenit, fără voia ei, știre de prima pagină, artista suferind, în timpul operației de cezariană, un stop cardio-respirator care i-a pus viața în pericol. Andreea Bălan a putut să-și strângă fetița în brațe abia la 48 de ore de la momentul fatidic, embolia amniotică, o afecțiune care afectează o femeie din 80.000, fiind extrem de periculoasă, riscul de deces fiind în jur de 90%.

Spre deosebire de Andreea, Mirela va naște pe cale naturală – „Eu o să nasc natural, dar nimeni nu s-ar fi gândit că în cazul unei cezariene s-ar putea întâmpla aşa ceva' -, însă medicii susțin că  embolia amniotică poate interveni inclusiv în cazul nașterii naturale, deci cauzalitatea nu are legătură cu metoda aleasă.

Ea ne-a ținut la curent cu toate pregătirile

Mirela Vaida (36), care mai are doi copii, Carla și Vladimir, a comentat apoi și despre momentele tragice prin care a trecut Andreea Bălan în timpul operației de cezariană, dar și despre cât de mult a impresionat-o drama artistei: „Eu cu Andreea am vorbit şi, cumva, am fost tot timpul în legătură, pentru că ştiam că naştem la distanţă mică, pentru că ştiam că ea îşi doreşte al doilea copil… Ea ne-a şi ţinut la curent cu toate pregătirile, pe Instagram, pe Facebook. A spus exact câte ore mai are până naşte, că e ultima burtică, că se îmbracă mulat, câte kilograme a luat, cum şi-a pregătit rezerva în spital – şi am văzut cu toţii – şi spunea: „Mai am puţin şi o ţin în braţe pe Clara Maria'.

„Mă rog la Dumnezeu să avem veşti bune”

Domne, mă bucuram, că sunt mamă şi ştiam, dar parcă acum, dând filmul înapoi, ziceai că prevesteşte, cu fiecare pas, că o să se întâmple o nenorocire – în sensul că, atunci când îţi pregăteşti şi aştepţi mai mult, îţi vine cineva şi-ţi arată că planurile nu sunt aşa. Şi asta m-a dat peste cap, pentru că eu nu pot şi nu vreau să concep că aducerea pe lume a unui copil ar însemna să rămâi cu nişte traume pe viaţă, tu, ca mamă. La vârsta ei, la ambiţia ei, la activitatea ei, la forţa ei de muncă, nu vreau, nu pot şi nici nu trebuie să concep asta. Şi eu chiar mă rog la Dumnezeu să avem veşti bune despre ea cât mai repede, să se ridice repede din pat şi să ne întâlnim în parcuri, pentru că vine cea mai frumoasă perioadă a noastră de mămici', a declarat Mirela Vaida, într-un interviu exclusiv, pentru okmagazine.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton