Rapperul OG Eastbull: „Nu mai accept să vând droguri pentru că au o energie negativă”

 bogdan.galca
.

OG Eastbull, rapperul român crescut în Italia, a oferit un interviu în exclusivitate, acolo unde a vorbit despre muzică, viață personală și alte detalii mai puțin știute de către fani.

Artistul, deși s-a născut în Germania și a crescut la Roma, în cartierul Due Ponti, ține legătura cu fanii săi în limba română. Chiar dacă hiturile lui vorbesc despre bani, familie, viața de cartier, reușite și greutăți, artistul recunoaște că îi plac manele, însă urăște noul fenomen muzical: trapanelele (o combinație între trap și manele). A câștigat un disc de aur, unul de platină și, în curând, dublu platină.

Artistul, deși era îndrăgit încă de pe vremea când făcea parte din trupa Golani, a dat lovitura în Italia cu hitul „Bella Giornata', în 2018, ajungând la 27 de milioane de vizualizări pe canalul de Youtube, iar recent OG Eastbull apare în topul celor mai ascultate piese de pe YouTube, cu melodia „Van Gogh/Harvard', alături de Nane.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, rapperul vorbește despre cum nu ar vrea să repete greșeala pe care au făcut-o părinții lui, căsătorindu-se și grăbindu-se să-și întemeieze o familie. Acesta spune că tatăl său nu a fost prezent și nu și-ar dori ca și copiii lui să treacă prin asta.

Artistul povestește că nu se mai ocupă de vândut droguri din 2017-2018 pentru că nu îi place energia pe care o emană acea lume. În schimb, vorbește deschis despre cartierul în care a crescut, Due Ponti, despre familiile mafiote din Italia cu care a intrat în contact și despre cum s-au schimbat ele de-a lungul generațiilor.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton