Ce relație au băieții cuplului Antonia - Alex Velea cu sora lor care locuieste în Italia: "Au înțeles că Maya are alt tată"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Antonia este mamă a trei copii și a recunoscut că nu este deloc simplu. Mai ales că, pentru Maya, vedeta este mamă la distanță, ceea ce o face să sufere enorm. La rândul lor, Dominic și Akim, sunt topiți după sora lor și ar vrea să petreacă cât mai mult timp împreună. Artista ne-a vorbit despre relația celor trei frați și cum le-a explicat absența Mayei pe perioade așa de lungi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Aveți trei copii, chiar dacă Maya nu locuiește cu voi decât rar… Tu și
Alex când mai aveți timp pentru voi? Povestește-ne puțin despre relația voastră de cuplu. Mai aveți escapade romantice, ieșiri în doi?

Avem momentele noastre doar noi doi atunci când copiii sunt la bunici sau serile, după ce ei dorm și ne uităm la filme. Mai planificăm și vacanțe doar noi doi, din când în când. Avem grijă să existe echilibru din acest punct de vedere.

Antonia-Maya-1Antonia-Maya-1

Antonia: „E de datoria amândurora să acorde timp și atenție relației'

Crezi că este mai degrabă de datoria femeii să mențină flacăra aprinsă
într-o relație? Sau Alex este cel cu surprizele romantice?

Este de datoria amândurora să acorde timp și atenție relației și să mențină flacăra vie. În cazul nostru, amândoi facem acest lucru și există un echilibru.

Vă spun sincer că pare că aveți relația perfectă. Uite, îmi vine să râd acum, amintindu-mi că l-am văzut pe Alex, recent, la o emisiune… Rulau imagini cu tine pe ecran, iar el s-a întrerupt din discuție și a spus… „Mamă, ce frumoasă e nevastă-mea! Acum, eu vin și te întreb… În afară de complimente pe bandă rulantă, îți mai face și reproșuri? Dar tu lui?

Ce frumos! Mici neînțelegeri apar și cred că e normal. Dar trecem ușor peste, și asta e cel mai important.

Citește și: Antonia, totul despre începutul relației cu Alex Velea:”Calea cea mai ușoară a fost să ne ascundem”/ EXCLUSIV

Citește și: Antonia suferă enorm că e mamă la distanță pentru Maya:”E greu să știu că nu se simte bine și nu…”/ EXCLUSIV

Citește și: De ce a leșinat Biaca Drăgușanu și a ajuns la spital:„Aveam tensiunea foarte mică și…'

Citește și: Cum l-a cunoscut Monica Gabor pe Mr.Pink. Ce plănuia să facă împreună cu Irinel, înainte să divorțeze

Antonia: „Se iubesc mult și mă bucur să îi văd așa'

Povestește-ne puțin despre Dominic și Akim. Sunt și ei băieți mari, deja! Cum se înțeleg, a început să se simtă diferența de vârstă dintre ei?

Se înțeleg foarte bine, se joacă împreună, se ajută, se susțin, au activități comune, sunt mai mereu împreună când nu sunt la școală, respectiv grădiniță. Se iubesc mult și mă bucur să îi văd așa. Nu e o diferență de vârstă atât de mare între ei.

Ce pasiuni au, ce talente? În amintesc, de la ședința foto pe care
am făcut-o acum doi ani și ceva, că dădeau semne că au talent artistic…

Amândurora le place muzica, sunt înnebuniți să asculte muzică, să danseze. Bineînțeles, le place să se joace, să se uite la desene animate. În rest, îi ducem și la înot, și la sală cu noi, dar fac și baschet.

Antonia: „Au înțeles că Maya are alt tată'

Ei cum o primesc pe Maya, atunci când vine la voi? Cum își petrec
timpul împreună?

Sunt extrem de fericiți, o iubesc foarte mult, vor să se joace întruna cu ea, să petreacă timp împreună! Sunt îndrăgostiți de ea! Mă bucur foarte mult să îi văd atât de apropiați și că se iubesc așa de mult.

Lor ce le spui atunci când întreabă de ce Maya nu vine mai des… Au putut înțelege situația, la vârsta lor?

Încă sunt prea mici să înțeleagă chiar tot. Au înțeles că Maya are alt tată, că
acolo s-a născut, că acolo face și școala, și de aceea ea locuiește acolo.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE AUGUST AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton