Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, deși se pregăteau de nuntă: „Nu ne mai vorbim. Unele lucruri nu ies așa cum vrei”

 Ifrim Georgiana
.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, deși se pregăteau de nuntă. În urmă cu puțin timp, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani' susținea că s-a mutat temporar din casa logodnicului ei, motivând că lucrările de renovare durează mai mult decât se aștepta. Între timp, se pare că relația celor doi s-a răcit considerabil și au decis să se despartă. Iată ce declarații a făcut Ramona Olaru!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu de aproximativ un an. În vară, motociclistul și-a luat inima în dinți și i-a adresat marea întrebare partenerei sale. Cei doi își planificaseră nunta pentru anul viitor, însă se pare că viața le-a rezervat altceva. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani' a anunțat că relația s-a încheiat, însă nu știe dacă decizia este una definitivă. Aceasta nu a oferit prea multe detalii despre motivele despărțirii, însă a susținut că nu mai comunică cu Cătălin Cazacu de ceva vreme.

ol9ol9

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, deși se pregăteau de nuntă. De-a lungul timpului, blondina a vorbit deschis despre problemele din relația ei cu motociclistul. După ce s-a mutat din casa logodnicului ei, se pare că relația lor s-a răcit și nu își mai vorbesc. Mai mult, asistenta TV este hotărâtă  să-și cumpere propriul apartament și să locuiască singură.

Citește și: Irinuca, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, perfomanțe școlare apreciate în SUA:”Schimbă în bine viețile copiilor”

Citește și: Când începe America Express – Drumul Aurului, la Antena 1.Imagini cu vedetele în timpul probelor

Citește și: Cum se înțelege Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu:„Parte din vină are și maică-sa'

Citește și: Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au întâlnit la ziua Gabrielei Prisăcariu, după ce s-a zvonit că s-au despărțit. Cum au fost surprinși

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit, deși se pregăteau de nuntă

După un an de relație, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au despărțit. Deși își făceau planuri de nuntă, se pare că cei doi traversează o perioadă mai dificilă și au decis să meargă pe drumuri separate.

„Habar nu am ce face. Jur pe roz! Momentan nu știu absolut deloc ce face. Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim de destul timp. Nu o să fac un anunț acum, probabil la vremea potrivită o să-l fac. Momentan, e bine așa cum e situația. Nu mă caută. Chiar nu știu ce face. Eu nu o să-l caut niciodată. Am altă treabă în acest moment. Mă ocup de mine. Drum drept.

Tot timpul suferi, dar după o vârstă, faci altfel, vezi lucrurile altfel și faci ce îți e ție bine. Suntem tot oameni, chiar dacă suntem persoane publice. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. Dumnezeu îți dă ceea ce ai nevoie, nu ce îți dorești! Nu pot să spun că am greșit eu sau el. Unele lucruri nu ies așa cum vrei, atât pot să spun. Am fost împreună un an', a spus Ramona Olaru la Antena Stars.

Asistenta TV își cumpără apartament

Ramona Olaru intenționează să-și cumpere un nou apartament. În prezent, aceasta se pregătește să plece într-o vacanță și să se bucure de câteva zile de relaxare și distracție.

„Eu locuiam în casa lui, dar în mare parte lucrurile sunt la mine. Nu mi le-am mutat niciodată pe toate la el. Caut mai multe variante, le am deja pe masă. O să investesc banii la începutul anului. Acum mă pregătesc să plec în vacanță și vreau să sparg toți banii în vacanță. Vreau să locuiesc tot în zona în care stau acum, în partea de Nord. Apartamentul să aibă cât mai multe camere, trei-patru. Două băi, una pentru mine, una pentru pisici', a mai susținut asistenta TV.

„Dacă se întoarce, eu sunt aici'

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani' a recunoscut că este dipusă să-i mai ofere o șansă iubitului ei, însă a explicat în ce condiții s-ar putea produce împăcarea.

„Dacă se întoarce, eu sunt aici. Dacă se rezolvă niște lucruri și lucrurile funcționează așa cum ne dorim, bineînțeles că îi dăm înainte, dacă nu… nu. Nu e absolut deloc furie. Sunt vreo 5 etape în momente de genul acesta: furie, supărare, frustrare, acceptare… Eu acum sunt în stadiul de acceptare. Nu m-a supărat și nici eu pe el. Nu știu dacă vom face sărbătorile separat. Eu mă pregătesc pentru vacanță împreună cu prietenii mei', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton