Denisa Tănase își dorește să devină mamă. Câți copii vrea artista: "Ne mărim familia"

 Dumitrache Laura
.

Denisa Tănase se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Jumătatea trupei Bambi are o afacere de succes și o familie minunată. Recent, Denisa Tănase a vorbit despre copil, mărturisind că vrea să devină mamă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Denisa Tănase, 34 de ani, a vorbit despre posibilitatea unei viitoare sarcini. Vedeta a declarat că ea și soțul ei vor să devină părinți, dar momentan se bucură de tot ce au. Denisa și Mircea Brânzei sunt împreună de patru ani.

denisa tanasedenisa tanase

Denisa Tănase trăiește o povese de dragoste frumoasă alături de Mircea Brânzei, iar împreună au reușit să deschidă o afacere de succes. Dincolo de cariera de artistă, Denise deține un brand de parfumerie și cosmetică.

Citește și: Cu ce afacere a dat Denisa Tănase faliment, în pandemie:„Cele mai nefericite investiții'

Citește și:Cum și-a cunoscut Denisa Tănase soțul și cum a fost cerută în căsătorie:„Probabil a vrut să împuște doi iepuri dintr-o lovitură' / EXCLUSIV

Citește și:Ioana Chișiu și iubitul ei s-au despărțit. În ce relații au rămas:'Nu este vorba de înșelat…'

Citește și:Anamaria Prodan a câștigat un nou proces împotriva lui Laurențiu Reghecampf:„N-ai cum să te zbați să nu plătești copilului tău'

Denisa Tănase vrea să devină mamă în curând

Denisa Tănase este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Denisa a cântat alături de sora ei, Raluca, în trupa Bambi. Însă, dincolo de cariera de artistă, Denisa a devenit o femeie de afaceri de succes. Aceasta are propriul brand de parfumerie și cosmetică și are o familie minunată. Este căsătorită cu Mircea, iar recent a mărturisit că vrea să devină mamă. Denisa Tănase a mărturisit că este pregătită să devină mamă.

Cu siguranță. De trei (nr. copii) nu cred că mai este timp. Încercăm să avem un echilibru între viața profesională și viața personală și nu suntem atât de orbiți de partea asta a muncii, a obiectivelor și a performanței, încât să uităm de faptul că până la urmă familia este nucleul. Tot ceea ce am reușit pe plan profesional, a fost datorită faptului că am făcut totul împreună.„, a declarat Denisa Tănase pentru antenastars.ro.

Denisa Tănase: „Familia vine înainte de orice”

Denisa este căsătorită cu Mircea Brânzei și vor să devină părinți. Dincolo de succesul profesional, artista a declarat că familia este întotdeauna cea mai importantă și își dorește foarte mult ca ea și soțul ei să devină părinți.

Atât pentru mine, cât și pentru Mircea, familia vine înainte de orice și normal că ne dorim să ne mărim și familia noastră.„,a mai spus vedeta.

Cum s-a cunoscut Denisa Tănase cu soțul ei

Mircea Brânzei și Denisa Tănase sunt împreună de patru ani și se înțeleg foarte bine. Fosta membră a trupei Bambi ne-a vorbit despre povestea de iubire și a dezvăluit cum l-a cunoscut pe soțul ei. Cei doi s-au întâlnit la botezul fiului lui Andrei de la Alb Negru, după care s-au reîntâlnit la aniversarea ei de 30 de ani.

”Ne-am cunoscut la botezul fiului lui Andrei de la Alb Negru, apoi am reintrat în contact când am aniversat 30 de ani, iar el a oferit vouchere la clinica de remodelare tuturor invitaților de la petrecerea de ziua mea”, ne-a declarat Denisa Tănase.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton