Ramona Bădescu din nou actriță, după 3 ani de pauză. Va avea un rol negativ: "Pot să fiu foarte rea!"

 Dumba Gabriela
.

După o pauză de trei ani, timp în care a devenit mamă, Ramona Bădescu se întoarce la filmări și a acceptat un rol neobișnuit. Ramona Bădescu va juca un personaj negativ și spune că acest lucru nu este o problemă pentru că, la nevoie, poate fi foarte rea, iar acest lucru se va vedea clar în film.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu se întoarce pe platoul de filmare, dar nu în Italia, așa cum ați putea crede, ci în Romania. Actrița face parte din distribuția filmului „Egregora: Comoara pierdută', o trilogie despre care scenaristul spune că va transporta publicul în vremuri demult apuse.

740full-ramona-badescu740full-ramona-badescu

„Până acum m-am dedicat în exclusivitate lui Ignazio. Sunt doi ani de viața lui și un an când a fost în burtă, așa că sunt trei ani de când i-am cântat lui, i-am dansat lui, am stat numai lângă el. Dar acum m-am reîntors la muncă. Am ceva proiecte. Deja filmez pentru un film. La Bușteni. Scris și regizat de Andrei Chiriac. Un film extraordinar', a povestit Ramona Bădescu pentru EVZ.

Ca o supriză pentru toți cei care o cunosc pe Ramona Bădescu și i-au urmărit cariera, actrița va juca de data asta rolul unei contese diabolice. „Sunt fată rea în film. Foarte rea. Pot să fiu și foarte rea, dar tot cu zâmbetul pe buze. Dacă botoxul îmi permite, mai ridic și sprânceana stângă să par și mai rea', a mai povestit amuzată Ramona despre noul ei proiect.

Citește și: Florin Busuioc, despre viața după infarct și carieră:„Nu cred că voi ieși la pensie vreodată

Citește și: Cum și-a dat seama Monica Anghel că are COVID-19, de fapt:’În cazul meu, boala a debutat cu…’

Citește și: Motivul real pentru care Monica Anghel s-a tuns atât de scurt:„Mi-au scris unii că n-am pic de feminitate

Ramona Bădescu, pregătită pentru al doilea copil, la 52 de ani

Pe de altă parte, Ramona Bădescu visează să devină din nou mamă și speră că va avea și o fetiță cândva.

„Eu mi-am dorit o fetiță. Dar nu e timpul trecut. Am trăit într-o familie unită, dar nu am găsit bărbatul potrivit care să facă în așa fel încât să creăm o minune, un copil!’, spunea Ramona în decembrie 2020.

Despre cum a devenit mamă la 50 de ani, Ramona a spus că îi datorează totul lui Dumnezeu.

„Tu nu prea ai nimic de făcut, doar Dumnezeu te poate ajuta. Când eram mai mică, ziceam că nu vreau copii pentru că voiam să mă realizez, să am o carieră. Apoi n-a mai fost ușor. Am făcut însă în așa fel încât să nu depindă totul de ritmul biologic.

Mi-am înghețat ovocitele pentru momentul în care urma să găsesc omul vieții mele. Am făcut o fertilizare, dar înainte, organismul meu arăta de 37 de ani, grație ADN-ului.

Eram convinsă însă că nu se va mai putea la 50 de ani, de aceea m-am relaxat și m-am iubit mult cu omul care m-a vrăjit când nu mă mai așteptam să fiu vrăjită’, spunea Ramona Bădescu în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton