Connect-R și Raluka s-au filmat în ipostaze provocatoare, în cel mai nou videoclip: „Mulți vor considera că e mult prea îndrăzneț”

 Ifrim Georgiana
.

Au trecut 10 ani de când Connect-R și Raluka lansau piesa „Aroma', un hit care se afla pe buzele tuturor la acea vreme. Recent, cei doi artiști au fost implicați într-o nouă colaborare muzicală, iar videoclipul piesei lor i-a lăsat pe mulți fără cuvinte. Aceștia s-au filmat în ipostaze de-a dreptul incendiare, cântărețul susținând că se așteaptă ca imaginile să fie criticate de unii internauți. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Prima colaborare muzicală dintre Connect-R și Raluka a avut loc în anul 2013, atunci când au lansat piesa „Aroma'. Pentru a marca trecerea a 10 ani de la acel moment, cei doi artiști au lucrat împreună la o nouă piesă, intitulată „Lasă-mă să te…'. Videoclipul este regizat de Cristi Roman și îi surprinde pe cei doi artiști în ipostaze îndrăznețe și senzuale. Connect-R a făcut primele declarații despre cea mai nouă piesă a lui și a recunoscut că nu i-a fost greu să filmeze astfel de scene cu Raluka, având în vedere că între ei există o chimie ca artiști.

al9al9

Melodia „Lasă-mă să te…' a fost lansată în urmă cu o zi, iar cei doi artiști au reușit să-și uimească fanii. Raluca și Connect-R sunt protagoniștii unor scene fierbinți și au făcut primele declarații despre colaborarea lor muzicală. Artistul se așteptă că imaginile să fie ținta criticilor, ținând să sublinieze că între ei nu este vorba decât despre o colaborare profesională.

Citește și: Cum s-a vindecat Connect-R de anxietate și depresie: „Trebuie avut grijă la…” / A apelat la o metodă inedită

Citește și: Cum se înțeleg Misha și Connect-R, la 5 ani de la divorț. Ce relație are artistul cu fiica lui acum: „Simt că Maya 100% își dorește…' / EXCLUSIV

Citește și: Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin, se mută definitiv în Dubai: „Mi-au fraudat toate cardurile”

Citește și: Avocatul fraților Culiță și Iancu Sterp, despre dosarul de înșelăciune în care sunt implicați: „Li s-a prezentat o afacere legală. Prejudiciul este de 400 de mii de euro

Connect-R și Raluka s-au filmat în ipostaze provocatoare, într-un videoclip

Connect-R și Raluka sunt surprinși în ipostaze incendiare în videoclipul piesei lor, „Lasă-mă să te…'. Artistul a vorbit despre colaborarea cu cântăreața, mărturisind că nu a avut dificultăți în a filma scenele respective.

„Am vrut să facem o readucere aminte pentru generația tânără că Raluka are ștate vechi în industria muzicală și, în mainstream, «Aroma» e un evergreen. «Sabor a mi, sabor a ti», cum e acel cântec spaniol care se potrivește cu contextul de dragoste în care noi vorbim despre atingeri, despre piele și așa mai departe.

Avem un videoclip foarte fierbinte, poate mulți vor considera că e mult prea îndrăzneț, dar noi nu am făcut altceva decât să servim textul, starea piesei și bineînțeles indicațiile regizorale ale lui Cristi Roman. Nu mi-a fost greu deloc să filmez acele scene, pentru că există o chimie între noi ca artiști, ne știm de foarte mult timp, nu, nu a fost nimic greu!

Artistul se transpune până la urmă, pleacă în universul lui, face abstracție de tot ce este în jurul lui în momentul în care este un act artistic. Nu o să se aștepte nimeni la acest videoclip fierbinte, mai ales că mi-am tot expus în ultimul timp latura spirituală. Evident, clipul ăsta vine să spună că nu am devenit vreun guru, vreun pustnic budhist sau mai știu eu ce. Sunt la fel de lumesc! Mă bucur de aceeași viață, evident motivațiile fiind diferite!', spune Connect-R.

„Între mine și Raluka nu e decât o dragoste total platonică'

Connect-R a ținut să sublinieze că între el și Raluka nu există decât o colaborare profesională, având în vedere că se cunosc de mai bine de 10 ani.

„Să nu mergeți mai departe cu gândul! Între mine și Raluka nu e decât o dragoste total platonică, o prietenie și o conexiune artistică, poate cea mai mare pe care am avut-o vreodată cu un artist român', a adăugat aceasta.

Ce spune Raluka despre colaborarea cu Connect-R

Raluka a declarat că își dorea de mai mult timp să scoată o nouă piesă cu Connect-R. Se pare că artistul i-a fost alături și a ajutat-o încă de atunci când și-a făcut debutul în industria muzicală.

„Abia așteptam să mai scoatem o piesă împreună. Ștefan este omul care a fost lângă mine de la începutul carierei și am învățat de la el foarte multe lucruri. Acum a venit, în sfârșit, momentul să ascultați și să vă bucurați și voi de această piesă superbă', a declarat Raluka.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton