Ce s-a întâmplat în camera de hotel, când Smiley și Pavel Bartoș au dormit împreună: "El era înfofolit cu pijama, eu dormeam gol pe vremea aia"

 Dumba Gabriela
.

Smiley și Pavel Bartoș sunt foarte buni prieteni, au o relație frățească și colaborează profesional excelent. Însă prietenia lor ia o pauză dacă se pune problema să mai doarmă împreună vreodată. Ce s-a întâmplat acum câțiva ani într-o cameră de hotel pe care au împărțit-o la Timișoara l-a determinat pe Smiley să refuze categoric să mai doarmă vreodată cu Pavel Bartoș.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu ani de zile, pe când aveau o filmare la Timișoara, Pavel Bartoș și Smiley au fost cazați peste noapte într-un hotel, în aceeași cameră. Și atunci a fost și ultima dată când au mai împărțit camera, iar Pavel Bartoș explică ce tabieturi are Smiley.

cele-mai-simpatice-imagini-cu-smiley-si-pavel-bartos-de-la-filmarile-sezonului-11-romanii-au-talent-galerie_4_size24cele-mai-simpatice-imagini-cu-smiley-si-pavel-bartos-de-la-filmarile-sezonului-11-romanii-au-talent-galerie_4_size24

Tabieturile de noapte ale lui Smiley l-au speriat pe Pavel Bartoș

Invitat în podcastul cântărețului Speak, Pavel Bartoș a făcut dezvăluiri neștiute despre relația lui cu Smiley. Cei doi sunt prieteni vechi, de ani de zile prezintă împreună emisiunea „Românii au talent', iar cântărețul e și nașul de botez al uneia dintre fiicele actorului.

Ce s-a întâmplat acum câțiva ani când au dormit în aceeași cameră.

„Ne-au băgat în aceeași cameră. Eu, în primul rând, că am venit seara. El avea concert, venea dimineața.

El oricum se trezește la 6 dimineața și oricum poate să doarmă oriunde (…) și am zis hai să stăm, de ce să nu stăm, nu știu ce', a început povestea actorul.

„El era înfofolit cu pijama, eu dormeam gol pe vremea aia'

Ulterior, Pavel Bartoș a mai dezvăluit cum la recepția hotelului s-a crezut că el e în cameră cu o domnișoară, cei de acolo neștiind că numele de familie a lui Smiley e Maria. „Și ne ducem. Pe lângă faptul că el a venit dimineața și…e celebră povestea aia cu: „Știți, eu stau în cameră cu …Dați-mi și mie cheia de la camera lui Pavel Bartoș”.

Și zice: „Nu se poate, domnul Pavel Bartoș este cu o domnișoară”.

Și el: „Ce domnișoară?”.

Și zice: „Maria Andrei”. Și el: „Mă cheamă și Tiberiu”. Asta e celebră', a povestit râzând Pavel Bartoș. Apoi, actorul a dezvăluit că singura noapte încă care a dormit cu Smiley în aceeași cameră nu a fost deloc plăcută. Cei doi prieteni buni au obiceiuri diferite.

„Vine prima noapte, prima seară. El înfofolit cu pijama, eu dormeam gol, că așa dormeam pe vremea aia. Acum te iau șalele, durerile… Andrei era așa, cu jaluzelele trase, muzică, televizorul deschis și eu zic: „Cum, tu dormi așa?”

„Pai da, eu așa adorm. Plus că vreau lumina soarelui”. Îl văd, imediat a adormit, sting televizorul, trag jaluzelele. Pe la 4 dimineața, era și vară, filmam undeva în iulie, pe la Timișoara, și am văzut așa lumină, televizorul era aprins, îl văd pe el, dormea', a spus Pavel Bartoș.

Citește și: Fiica cea mică a lui Vladimir Drăghia a ajuns de urgență la spital, după ce a făcut septicemie: „Infecția ajunsese în sânge. Urma să mai stăm șapte zile în spital'

Citește și: De ce nu s-a prezentat Claudia Pătrășcanu la procesul cu Bianca Drăgușanu: „Se caută circ și se încearcă să mi se facă rău'

Citește și: Emily Burghelea a postat primele poze cu chipul fiului ei. Ce nume i-a pus: ‘Mă topesc’

Și a continuat: „Am zis că au intrat extratereștrii pe la noi. Am zis că am visat eu că am stins televizorul. Trag jaluzelele, sting televizorul, apoi mă culc. După altă jumătate de oră, iar jaluzelele. Parcă eram în filmele cu proști.

După ne-am trezit, trebuie să ne ducem la filmare și eram amândoi obosiți. A zis: „Băi Pavele, suntem prieteni extraordinari, dar hai să nu mai dormim niciodată amândoi”. I-am zis: „Da, te rog, dar îmi era și mie jenă să îți spun chestia asta”. O singură noapte am dormit împreună, atât„, a povestit Pavel Bartoș în podcastul lui Speak.

Smiley și Pavel Bartoș sunt prieteni la cataramă

Pavel Bartoș are numai cuvinte de laudă la adresa lui Smiley! Sunt prieteni foarte buni și colaborează și profesional excelent.

„Ne completăm. El nu că este neapărat mai introvertit și eu mai extrovertit, dar ne completăm. Eu sunt mai dinamic, el mai pe ale lui. Acesta a fost meritul producătorului care ne-a descoperit.

Este foarte important, în viață, în general, să te completezi. Probabil că dacă am fi doi dinamici sau doi nebuni la fel, probabil că ne-am sparge capul, probabil că atunci ne-am certa. La un moment dat ne gândeam: De 13 sezoane prezentăm Românii au talent. Nu ne-am certat niciodată!.

Niciodată, jur. La un moment dat am zis să ne certăm, doar de dragul de a bifa și chestia asta. Nu am putut, adică maxim suntem supărați că nu ne-a venit mâncarea la timp sau că nu a venit ce mâncare ne doream', spunea Pavel Bartoș într-un interviu mai vechi pentru ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton