Radu Vâlcan, reîntâlnire emoționantă cu familia, după o lună petrecută în Thailanda: „Dor mare”

 Ifrim Georgiana
.

Radu Vâlcan, reîntâlnire emoționantă cu familia, după o lună petrecută în Thailanda. Prezentatorul TV a petrecut ultima lună departe de casă, fiind plecat în Asia pentru filmările emisiunii „Insula Iubirii'. În urmă cu câteva momente, acesta s-a reunit cu familia, iar Adela Popescu a distribuit mai multe imagini emoționante pe rețelele de socializare. Iată în ce ipostaze au fost surprinși cei doi părinți și copiii lor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Radu Vâlcan a petrecut ultima lună în Thailanda, acolo unde au avut loc filmările pentru cel de-al șaptelea sezon al emisiunii „Insula Iubirii'. Prezentatorul TV a plecat în Asia pe 20 noiembrie, anunțul fiind făcut pe rețelele de socializare. Noul sezon al show-ului de la Antena 1 va fi difuzat anul viitor, iar soțul Adelei Popescu a susținut că experiența de pe platoul de filmare a fost extenuantă, având în vedere că în fiecare noapte au avut loc filmările pentru ceremonia focului. În urmă cu câteva momente, prezentatorul s-a reîntâlnit cu familia, însă momentul nu a avut loc în România, așa cum se așteptau urmăritorii.

radu9radu9

Radu Vâlcan, reîntâlnire emoționantă cu familia, după o lună petrecută în Thailanda. Prezentatorul TV  și Adela Popescu sunt căsătoriți din anul 2016 și au împreună trei copii – Alexandru, Andrei și Adrian. Vara trecută, familia Vâlcan-Popescu a petrecut câteva săptămâni în Republica Dominicană, acolo unde au avut loc filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.

Citește și: Ce făceau Cabral și Adela Popescu în pauzele de filmare de la Sunt celebru, scoate-mă de aici:”Pe cuvânt, cum vezi în filmele alea…”

Citește și: Ce condiție le-a pus Adela Popescu șefilor PRO TV ca să prezinte „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”:”Prima întrebare a fost…”

Citește și: Cine e Kylian Mbappé Lottin.A marcat trei goluri în finala Campionatului Mondial din Qatar

Citește și: Mădălina Ghenea, primele declarații după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma:”De trei zile nu dorm și nu mănânc”. Bijuteriile furate, estimate la 1 milion de euro

Radu Vâlcan, reîntâlnire emoționantă cu familia, după o lună petrecută în Thailanda

Se pare că prezentatorul TV nu s-a întors în România, ci familia acestuia a zburat în Thailanda. Pe rețelele de socializare, Adela Popescu a postat mai multe imagini cu reîntâlnirea emoționantă de pe aeroport. Radu Vâlcan și-a îmbrățișat copiii și soția.

Pe contul de Instagram, Adela Popescu a împărtășit experiența zborului cu cei trei copii: „După multe ore de zbor, 12 ore în aer, plus escala, am ajuns cu bine în Phuket. Nu sunt încă hotărâtă dacă zborul de noapte e o idee bună, atunci când călătorești cu copii mici. Mă mai gândesc. Însă, revederea a meritat fiecare clipă de nesomn și oboseală.

Eu, deși eram obosită peste măsură, aveam un zâmbet tâmp pe chip. Mi-era dor de miros, de temperatură și de enrgia unică din Thailanda. Noaptea nu a fost ușoară. Dați pește cap cu fusul orar, copiii s-au trezit des și pe rând. Am recuperat de dimineață, când Radu a mers cu ei la piscină și eu am dormit până la ora 10'.

„Am dormit șapte minute'

Înainte de reîntâlnirea cu familia lui, Radu Vâlcan a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Acesta a susținut că nu a dormit mai deloc, având în vedere că filmările pentru „Insula Iubirii' au loc ți în timpul nopții.

Nu pot să îmi dau jos ochelarii, sunt împachetat. Am terminat filmarea dimineață, adică puțin mai devreme. Am dormit șapte minute și am plecat spre aeroport, am puțină treabă. Weekend frumos și vouă!', a scris Radu Vâlcan.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton