Mai mult decât un cadou 

 advertising.ringier
.

Strălucirea bijuteriilor Pandora din colecția de iarnă a fost evidențiată în cadrul unei ședințe foto de poveste într-un decor magic de Crăciun, la Atelier Florens. Un cadou Pandora surprinde ineditul celei mai frumoase perioade a anului – perfect pentru a fi dăruit persoanelor dragi, creat pentru a fi prețuit pentru totdeauna. 

Alături de mesajele pline de însemnătate scrise cu atenție la detalii de caligrafa, Roxana Besuca, întâlnirea cu prietenii brand-ului a fost mai mult decât un cadou. La fel cum sunt și bijuteriile Pandora, pline de iubire si însemnătate, transmițând considerație, grijă și înțelegere din partea celui care dăruiește.

Mihnea Ratte www.instagram.com/mihnearatte/Mihnea Ratte www.instagram.com/mihnearatte/

De la crearea sentimentului unei ierni de poveste la minunea universului infinit, colecția prezintă magia sezonului printr-o nouă abordare a naturii și a temelor celeste deja cunoscute de fanii Pandora.

„Am fost inspirați de imaginea poetică a cerului nopții, fiecare stea arătându-se rând pe rând în urma norilor și a ceții', spune A. Filippo Ficarelli și Francesco Terzo, Directorii Creativi Pandora. „Noul design dezvoltat pentru stea reprezintă acel moment special când ne punem o dorință, atât pentru fiecare dintre noi, cât și pentru întreaga lume'.

#MomentsWithPandora

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton