Procurorul-şef al DIICOT, declarații de ultimă oră despre cazul Caracal: “Ne-am dori, din tot sufletul, să găsim fetele în viaţă”

 Dumba Gabriela
.

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a făcut o declaraţie de presă, despre cazul Caracal, în care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis două adolescente. Felix Bănilă a spus că nu este neglijată nicio pistă, nicio variantă şi că şi-ar dori, din tot sufletul, ca fetele să fie găsite în viaţă.

 

„Ne-am dori, din tot sufletul vă spun, pentru că sunt tatăl a două fete, să găsim fetele în viaţă. Încă din 15 aprilie şi 25 iulie cele două minore au fost introduse în aplicaţia de dispariţie a minorilor şi sunt date în urmărire internaţională. (…) Până nu avem date certe că una sau alta dintre victime a fost ucisă, nu putem neglija niciun aspect', a spus Bănilă.

Şeful DIICOT a spus că cenuşa şi resturile osoase arse nu au fost găsite într-un butoi propriu-zis, ci este vorba despre un fel de sobă improvizată.

Bănilă a precizat că miercuri dimineaţă inculpatul a fost transferat la Jilava pentru expertiza psihiatrică.

„Până la acest moment, nu avem nici măcar teste preliminare privind fragmentele osoase găsite la faţa locului', a precizat şeful DIICOT, citează News.ro.

Felix Bănilă spune că s-au făcut verificări ca victimele să nu fie pe proprietatea inculpatului. 'Vă pot afirma cu maximă certitudine că ale noastre căutări trebuie continuate pe alte proprietăţi', a mai spus el.

„Prioritar pentru noi este aflarea adevărului și stabilirea lui prin probe temeince.  Nu neglijăm nicio pistă și urmă orice pistă inclusiv din presă. Sunt foate multe informații care apar în spațiul public. Procurorii noștri lucreză neîncetat din 27 iunie de când am fost sesizați.

Are competența necesară de a efectua urmăriri penale în aceste cauze. În materie de trafic de persoane și minori. Avem și omor calificcat. La acest moment, nu putem negija nicio versiune din anchetă. Ne dorim din tot sufletul să le găsim încă în viață”, a declarat Bănilă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton