Monica Gabor a trecut la cratiță. Vedeta îi gătește lui Mr. Pink mâncare românească

 Stamen Diana
.

De câțiva ani, Monica Gabor locuiește în Statele Unite ale Americii alături de iubitul ei, Mr. Pink. Afaceristul chinez i-a oferit absolut totul fostei soții a lui Irinel Columbeanu. Monica Gabor a început să gătească românește pentru iubitul ei.

Monica Gabor nu a mai fost de ceva timp în România și cel mai probabil duce dorul țării în care s-a născut, deși în America are tot ce își dorește. Irina Columbeanu s-a mutat la mama ei și este foarte fericită. Cele două petrec mult timp împreună și au și foarte multe activități.

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a trecut la cratiță, lucru pe care nu-l făcea atunci când stătea în vila de la Izvorani. Monica Gabor i-a gătit lui Mr. Pink mâncare românească. Vedeta a preparat chiftele și supă de salată, iar rezultatele le-a postat pe rețelele de socializare.

Dacă dorești să eviți carnea, iată o rețetă perfectă de chiftele de post!

Detalii despre trecutul lui Mr. Pink

Se pare că numele real al lui Mr. Pink este Ji Xiang. Afaceristul chinez s-a născut pe 28 ianuarie 1977 în provincia Qinghai, China. Potrivit informațiilor apărute  în presă, Mr Pink a obținut titlul de ‘Reîncarnare a lui Budha cel viu’, iar timp de 6 ani a studiat religia în Nepal și India. Acesta a locuit trei ani într-o mănăstire. Mr. Pink a devenit Singa Rinpoche al 8-lea și a înființat o societate al cărei lider era chiar el.

Singa Rinpoche a scris o carte autobiografică intitulată ‘Im Such a Living Buddha’, un fel de jurnal pe care călugărul de la acea vreme l-a ținut timp de mai mulți ani. ‘Atunci când s-a confruntat cu probleme în viață legate de iubire, celebritate sau sănătate, Singa Ripoche le-a rezolvat într-un mod profund, cu înțelegere și blândețe. Pentru oamenii moderni, prinși într-un iureș de anxietate colectivă, această carte este o adevărată ușurare pentru suflet’, conform descrierii cărții.

În anul 2006, Singa a hotărât să își lanseze un album de muzică rock și hip-hop, iar această decizie nu a fost pe placul autorităților așa că a fost interzis. Timp de un an de zile, acesta nu a avut voie să intre în Taiwan.

Un fost director al companiei lui Mr Pink a dezvaluit ca acesta i-a aratat la un moment dat niste DVD-uri si CD-uri care-l aveau pe coperta chiar pe milionar. Tot atunci i-a spus ca el este de fapt cantaret, scriitor si lider spiritual in China. Mr. Pink nu a vorbit niciodată despre trecutul său.

FOTO: Instagram

Monica Gabor gătește mâncare româneascăMonica Gabor gătește mâncare românească

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton