Ce probleme a avut Cristina Almășan în timpul sarcinii: „Mi-a fost foarte greu. Am vomitat foarte, foarte mult”. Iubitul ei a asistat la nașterea fiicei lor / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

În luna august, Cristina Almășan a devenit mamă pentru prima oară. Frumoasa vloggeriță este absolut topită după fiica ei, iar cea mică s-a transformat în centrul Universului ei încă din prima clipă. Din păcate, însă, vedeta s-a confruntat cu unele probleme în timpul sarcinii. Cel care i-a fost alături în permanență a fost iubitul ei, care a asistat chiar și la naștere. Iată ce confesiune emoționantă ne-a făcut actrița!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ești foarte, foarte fericită, ai un vibe bun. Îți priește viața de mămică?

Chiar îmi priește, nu am de ce să mă plâng cu absolut nimic. Mi se pare că mi se și potrivește și, efectiv, îmi ador bebelușul. E foarte cuminte, ne înțelegem foarte bine. Nu știu ce să zic. O ador maxim și mă topesc de fiecare dată când mă uit la ea și când o iau în brațe.

cristina-almasan-1cristina-almasan-1

Citește și: De ce a decis Cristina Almășan să nu-și boteze fiica:„Ar fi puțin cam complicat, pentru că…'

Citește și: Cum s-au cunoscut Cristina Almășan și iubitul ei:”A fost…”

Citește și: De ce Silvana Rîciu ține pământ de la mormântul mamei sale lângă pat:„Părintele m-a sfătuit să fac asta'

Citește și: Cove, adevărul despre relația cu Adela Popescu, după ce s-a spus că a plecat din cauza ei de la PRO TV:„Am fost buni prieteni…'

Ce probleme a avut Cristina Almășan în timpul sarcinii

Tu ai fost discretă, dar sunt curioasă să aflu cum a fost experiența, cum ai născut, cum te-ai simțit.

Am avut o naștere naturală, în apă. Am crezut că va fi mult mai ușor decât a fost, de fapt. Într-adevăr, mi-a fost foarte greu, nu am de ce să vă mint. A fost și fetița mare, a avut 3,6 kilograme la naștere, dar acum sunt bine. Am avut o refacere, zic eu, destul de grea, deși, mă rog, într-o săptămână m-am refăcut deja. Acum e totul OK, e perfect.

Iubitul tău a fost alături de tine, nu?

Da, a fost alături de mine. Tocmai de asta am ales clinica la care am născut, pentru că putea să rămână și el internat cu mine și putea să asiste și la naștere, lucru care m-a ajutat enorm, în primul rând psihic și, în al doilea rând, fizic pentru că, practic, am avut-o pe bebelușă în minutul următor după ce am născut. Practic, am ieșit din sala de nașteri cu ea în brațe.

Cred că este un sentiment foarte ciudat. Ești singură și, dintr-odată, ai un copil care depinde de tine. Sunt curioasă cum au fost primele zile.

Primele zile, mi-a fost puțin mai greu, pentru că îmi era mie greu după naștere. Faptul că l-am avut pe iubitul meu lângă mine, faptul că m-a sprijinit și faptul că a fost atât de implicat în tot ce ține de fetiță
m-au ajutat foarte mult. Cumva, acum ne descurcăm excelent.

„Nu am ținut nicio dietă pentru că, pe timpul sarcinii, mi-a fost foarte greu'

Știu că tu ai foarte multe proiecte și pe plan profesional, ești un influencer iubit și un influencer foarte bine cotat. Nu știu cum te descurci, acum, și în calitate de mămică, și cu proiectele tale, cu contractele.

Ce-i drept, am pus puțin contractele pe pauză, dar o să revin încet-încet la activitatea mea online. Nu am mai fost atât de activă online, cum am fost cândva. Încep să-mi revin încet-încet și să postez din ce în ce mai des, cum o făceam înainte.

Observ că arăți foarte bine, că ai slăbit. Ai putea să-mi spui care e secretul tău? Ai ținut vreo dietă?

Încă nu am ținut nicio dietă pentru că, pe timpul sarcinii, mi-a fost foarte greu. Am vomitat foarte, foarte mult și, acum, vreau doar să mă bucur de mâncarea de care n-am putut să mă bucur în timpul sarcinii. Momentan, nu țin nicio dietă. Mă voi apuca de sală, dar doctorița mea mi-a recomandat să încep abia după două luni, așa că, momentan, arăt bine doar pentru că așa e să fie. Nu știu.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE OCTOMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, Arhivă personală

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton