Codin Maticiuc, primele declarații după ce a devenit iar tată. Cum se simt iubita și fiica lui: "Emoții mai mari ca prima dată"

 Laciu Andreea
.

Codin Maticiuc a devenit iar tată, iar acum a găsit un răgaz ca să facă primele declarații după ce Ana Pandeli a născut-o pe Ilinca. A așteptat cu nerăbdare momentul în care să o țină în brațe pe micuță și se bucură de fiecare clipă pe care o petrece alături de iubita lui și de cei trei copii. În data de 10 octombrie, a venit pe lume cea de-a doua fetiță a actorului, iar partenera lui de viață a uimit pe toată lumea când a făcut sport chiar și cu mai puțin de 24 de ore înainte să nască.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

A fost cuplat cu multe nume celebre din showbiz, iar mulți l-au considerat un veritabil băiat rău din cauza stilului lui de viață. Cu toate acestea, viața lui Codin Maticiuc s-a schimbat radical de când a cunoscut-o pe Ana Pandeli. Cei doi îl cresc împreună pe Mario Dan, fiul ei dintr-o relație anterioară, și au împreună două fetițe, Smaranda și Ilinca.

codin-maticiuc-2codin-maticiuc-2

Codin Maticiuc, primele declarații după ce a venit pe lume Ilinca

Actorul din serialul Clanul și Ana Pandeli, iubita lui, au decis ca fiica lor să se nască în America. După ce a venit pe lume Ilinca, Codin Maticiuc a făcut primele declarații despre cum se simt Ana și fetița la câteva zile de la momentul cel mare.

'Suntem toți bine și ne bucurăm că suntem toți împreună. Mămica e bine, deși stă cu toți trei acum. Am avut emoții mari. Parcă mai mari ca prima dată. Suntem toți împreună. Cu Smaranda și cu Dan', a declarat Codin Maticiuc, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Citește și: Ana Pandeli, iubita lui Codin Maticiuc, a născut. Ce nume au ales pentru fetiță: „Cea mai importantă persoană din viața ta”

Citește și: Cine este soțul medicului Monica Pop. Sunt căsătoriți de 41 de ani!

Citește și: Codin Maticiuc se mută în casă nouă, înainte de nașterea celui de-al doilea copil: „Până acum eram foarte bine, dar…'

Citește și: Ce gest a emoționat-o pe Monica Tatoiu la înmormântarea mamei sale: „Ne-a spus că era mama lor'

Ce s-a întâmplat după ce Ilinca a ajuns acasă

În timpul în care aștepta să ajungă acasă Ana cu fetița lor, Codin Maticiuc a povestit cum și-a petrecut timpul cu Smaranda, fetița lui cea mare.

„Ziua cu fata mică în brațe la spital, seara acasă sculptez dovleci pentru fata cea mare. Dacă mă vede Dana Budeanu m-am nenorocit”, a postat Codin Maticiuc.

După ce fetița lui a ajuns acasă, actorul din serialul Vlad, a pus și o fotografie pe rețelele de socializare o imagine în care apare Mario Dan cu surioara lui în brațe, spre bucuria fanilor săi.

„Stați liniștiți: a venit ILINCA. O să facă această lume puțin mai bună și România mai frecventabilă. Simt eu, cu inima mea de tată. #ilinca #10.10', a scris Codin Maticiuc, după ce a devenit tată iar.

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton