Prinţul Harry şi Meghan Markle, încă o lovitură! Canadienii nu vor să plătească pentru şederea cuplului în ţara lor

 Dumba Gabriela
.

Vești proaste pentru Meghan și Harry! Un sondaj al institutului Angus Reid arată că aproape trei sferturi dintre canadieni (73%) nu acceptă ca finanţele publice să suporte costul şederii în ţara lor a nepotului reginei Elisabeta a II-a şi a soţiei sale, inclusiv cele privind securitatea cuplului princiar.

Meghan Markle secreteMeghan Markle secrete

Elisabeta a II-a este regina a şaisprezece state suverane din Commonwealth, organizaţie din care face parte şi Canada. Săptămâna trecută, ducii de Sussex au zguduit temelia monarhiei britanice anunţându-şi „demisia” din Casa Regală şi spunând că îşi vor petrece timpul între Marea Britanie şi America de Nord, cel mai probabil în Canada.

Anunţul a intervenit după ce prinţul Harry şi Meghan şi-au încheiat cele şase săptămâni de vacanţă în Canada împreună cu fiul lor, Archie, într-o reşedinţă în valoare de 14 milioane de dolari situată pe o insulă din Vancouver.

Deşi fosta actriţă are cetăţenia americană, înainte de căsătoria cu Harry, ea a petrecut mult timp în Canada pe platourile de filmare din Toronto ale serialului „Suits”.

Sondajul Angus Reid, realizat între 13 şi 14 ianuarie pe un eşantion de 1.154 de persoane, citat de Agerpres, arată că 66 % dintre canadieni consideră Casa Windsor „prea puţin relevantă”. În timp ce 45% dintre aceştia sunt de părere că ţara lor nu ar trebui să fie pe viitor o monarhie constituţională.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton