Scandal de proporții la Survivor România. Cristina Șișcanu, în război cu Lola: „Ce-i asta? Gata, nu joc”

 Cica Cristina
.
Clipboard01Clipboard01

Un nou scandal la Survivor România, cu Lola si Cristina Șișcanu în prim-plan. Incidentul s-a petrecut în timpul unei probe.

Cristina Șișcanu a fost implicată într-un nou scandal în competiția sportivă Survivor România. De data aceasta, ea s-a certat cu Lola in timpul unei probe la finalul căreia una dintre ele ar fi urmat să câștige imunitatea. La un moment dat, tensiunea fiind foarte mare, soția lui Mădălin Ionescu a răbufnit, menționand ca nu mai joaca pentru ca ar fi fost forțată de mâini, motiv pentru care a și pierdut proba, potrivit cancan.ro.

Cristina Șișcanu a ținut sa precizeze ca nu este corect ceea ce se întâmplă. „Hei hei hei. Ce-i asta? Gata, nu joc. Gata, nu joc. Mă ține de mână. Mă prinde de mâini și mă ține. Nu este ok „, a declarat Cristina Șișcanu, cu câteva clipe inainte de a se dezlega la ochi și a-și anunța decizia de a nu mai juca.

Totuși, dupa seria de încurajări de la colegi, a revenit în joc, însă tot a pierdut in fața Lolei.

Cristina Șișcanu, în conflict cu Andi la Survivor România

Cristina Șișcanu s-a mai certat în urmă cu câteva zile și cu războinicul Andi, având un schimb dur de replici, după accidentarea lui Augustin Viziru. „Să stai să râzi ca fraierul când un om suferă, trebuie să fii chiar… Nu contează dacă râde de el sau nu. Nu ai voie să râzi când un om e în suferință!”, a mentionat Cristina Șișcanu, la moementul respectiv, conform dcnews.ro.

„Îmi zici tu ce am voie și ce nu am voie?!”, a venit si replica lui Andi.

„Nu te certa cu mine, că nu ești în măsură. Te rog frumos! Nu ai treabă cu mine!”, a mai spus Cristina Șișcanu, între timp intervenind și alți colegi.

Foto: Facebook, Captura YouTube

Citește și: Cum a reacționat Mădălin Ionescu când a aflat că soția lui, Cristina Șișcanu, participă la Survivor. Va rămâne singur acasă cu cei trei copii: 'Nu ne plângem'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton