Prințul Harry i-a cerut aprobarea lui Kate Middleton înainte de a merge mai departe în relația cu Meghan Markle. Care este motivul

 Oana Pantazi
.

La începuturile relației lor, Prințul Harry i-a cerut aprobarea lui Kate Middleton înainte de a merge mai departe în relația cu Meghan Markle. Din fericire, Meghan a trecut testul și a primit undă verde din partea lui Kate, ale cărei sfaturi Prințul Harry le prețuiește.

 

Prințul Harry ține cont întotdeauna de opiniile cumnatei sale. Kate a fost mereu pentru el ca o soră mai mare.

Prințul Harry ține cont întotdeauna de opiniile cumnatei sale. Kate a fost mereu pentru el ca o soră mai mare.

Deoarece opinia soției fratelui său în ceea ce o privește pe actuala lui soție era foarte importantă, Prințul Harry i-a cerut aprobarea lui Kate Middleton înainte de a merge mai departe în relația cu Meghan Markle și a fost extrem de fericit că iubita lui a primit aprobarea lui Kate Middleton înainte de a se mărita cu el. Fratele Prințului William o consideră pe Kate sora mai mare pe care nu a avut-o niciodată și ține cont întotdeauna de părerile ei, drept urmare i-a cerut sfatul și în privința celei mai importante alegeri din viața lui. Conform Marie Claire, Harry a simțit nevoia să primească aprobarea lui Kate, așa că a aranjat o întâlnire specială între cele două doamne care, de altfel, a fost un succes.

Kate Middleton a sprijinit relația celor doi îndrăgostiți.

Kate Middleton a sprijinit relația celor doi îndrăgostiți.

Prima lor întâlnire a avut loc în luna noiembrie 2016, la patru luni de când Harry și Meghan au devenit un cuplu. Ulterior, în luna ianuarie, când Meghan, Harry și Kate s-au întâlnit din nou, actrița i-a oferit viitoarei sale cumnate un jurnal drept cadou aniversar, după cum relevă Harpers Bazaar. Care este motivul pentru care Harry a ținut morțis să afle părerea cumnatei sale despre iubita lui și de ce a avut nevoie neapărat de aprobarea ei?

Kate Middleton şi Meghan Markle se înțeleg foarte bine.

Kate Middleton şi Meghan Markle se înțeleg foarte bine.

Unii cred că motivul pentru care Prințul Harry este atât de apropiat de Kate Middleton se datorează faptului că ea a preluat cumva rolul de soră mai mare a cumnatului ei. Harry și-a pierdut mama, pe Prințesa Diana, pe când avea doar 12 ani și, chiar dacă moartea ei nu a putut umple multe goluri, Kate s-a străduit totuși să compenseze pe cât a putut lipsa Prințesei inimilor.

Conform reporterului Kate Nicholl, care se ocupă exclusiv de viața familiei regale, Kate s-a străduit și să-i găsească lui Harry iubite potrivite, pe vremea când acesta era singur, așadar, cu siguranță Ducesa de Cambridge a fost extrem de onorată în momentul în care fratele soțului ei i-a cerut să aprobe relația lui cu Meghan, care îl face atât de fericit. În plus, Kate mai are un motiv de bucurie de când Meghan a intrat în familia regală (deși gurile rele spun altceva) – acum soția lui Harry este în lumina reflectoarelor tot timpul, în timp ce ea își permite acum să dedice mai mult timp familiei, fără a fi urmărită non-stop.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton