Adelina Pestrițu este speriată înainte de a naște: ”Eu sunt panicată”

 Stamen Diana
.

A mai rămas foarte puțin până când Adelina Pestrițu va deveni mămic pentru prima dată. Vedeta are emoții, mai ales că este un sentiment nou pentru ea, iar viața de mamă nu este deloc ușoară. Adelina Pestrițu este susținută tot timpul de iubitul ei, Virgil Șteblea.

Sentimente și experiențe noi o încearcă pe Adelina Pestrițu, mai ales acum când a rămas foarte puțin timp până când o va putea strânge la piept pe micuța Zenaida Maria. Vedeta va avea ajutor din partea familiei și deocamdată nu au nevoie de o bonă pentru micuță. Adelina Pestrițu încă nu s-a decis dacă va naște natural sau prin cezariană, dar va ține cont de sfatul pe care i-l va da doamna doctor.

'Familia o să fie lângă noi, deci nu avem nevoie de cineva extern. Noi nu am crescut un copil până acum. Eu sunt panicată, dar nu e panica aia că se întâmplă ceva rău. Sunt panicată că e o etapă nouă în viața noastră. Îl încearcă și pe el niște emoții noi. Teama de aducere a ei pe lume. Vreau ca ea să fie în siguranță, indiferent de cum va spune doamna doctor să nasc. Nu am luat o decizie în sensul acesta. (…) Vreau să văd cum mă descurc atunci când o să-i fac prima băiță. O să iau lecții și în acest domeniu și o să mă descurc. Va trebui să fac față tuturor provocărilor. Suntem doi și o să ne descurcăm. Am urmărit pe internet nașteri și mi s-a făcut rău de câteva ori. Trebuie să fii conștient că bebelușul nu se rupe în două. O să mă descurc mai mult ca sigur.', a declarat Adelina Pestrițu la 'Interviurile VIVA!'.

Citește și: Adelina Pestrițu a organizat deja botezul fetiței sale. Cine vor fi nașii Zenaidei Maria: 'Am primit foarte multe propuneri'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton