Prințul Archie va avea un frățior? Decizia neașteptată luată de Meghan Markle și de Prințul Harry, la 2 luni după ce au devenit părinți!

 Oana Pantazi
.

După câte se pare, micuțul Archie Harrison Windsor-Mountbatten, fiul Ducilor de Sussex, ar putea avea un frățior mai curând decât s-ar aștepta fanii regali. Iată ce decizie au luat Meghan Markle și Prințul Harry!

Deși Meghan Markle a devenit mamă de doar două luni, se pare că ea și Prințul Harry au deja planuri să-i ofere un frățior micuțului Archie… După cum fanii știu deja, Archie Harrison Mountbatten-Windsor s-a născut pe 6 mai și este primul copil al Ducilor de Sussex și al șaptelea în linie directă la tronul Marii Britanii. Micuțul are deja trei verișori – pe Prinții George și Louis și pe Prințesa Charlotte, copiii ducilor de Sussex, însă, după câte a declarat un apropiat al familiei pentru Radar Online, cel de-al cincilea verișor este deja în plan.

Nu, Meghan Markle nu și-a propus să rămână însărcinată atât de repede, în schimb, ea și Prințul Harry își doresc foarte mult să adopte un copil. Ideea a prins contur în momentul în care cei doi au fost în luna de miere în Botswana și mai ales după ce au fost numiți Ambasadori ai Commonwealth în Africa, de unde Meghan și Harry și-ar dori să adopte un copil.

Meghan Markle și Prințul Harry vor să înfieze un orfan african

„Atât Harry, cât și Meghan au fost foarte impresionați când au vizitat orfelinatele de acolo. Și-au jurat că se vor întoarce acolo și că-i vor da unuia dintre acești copii o familie”, a declarat sursa. Aceasta a mai spus și că această adopție ar fi pentru Prințul Harry o modalitate de a onora memoria mamei sale, Prințesa Diana, a cărei misiune personală a fost ajutorarea copiilor din Angola. Pe de altă parte, adopția ar fi specială și pentru Meghan și mama ei, Doria Ragland, deoarece mama Ducesei de Sussex este de culoare. Deocamdată însă, se pare că inițiativa lui Meghan Markle și a Prințului Harry este la nivel de discuții. „Nimic nu este bătut în cuie încă, dar cu siguranță Meghan și Harry urmează să facă asta curând”, a mai povestit sursa.

Membrii familiei regale britanice s-ar putea opune

În aceeași ordine de idei, dacă Harry și Meghan vor decide să meargă înainte cu adopția bebelușului african, vor întâmpina ceva probleme, dat fiind că va fi vorba despre prima adopție din familia regală britanică și s-ar putea ca „vechea gardă” să nu fie de acord cu acest lucru. Pentru Ducii de Sussex opoziția unora dintre membrii familei regale ar conta prea puțin, dat fiind că nu este prima oară când ei nu respectă tradiția, cel mai bun exemplu fiind momentul în care Harry s-a separat de William la nivel oficial. Pe de altă parte, ar fi un boost de imagine pe care Regina l-ar putea înțelege în cele din urmă, doar i-au crescut foarte mult nivelul de popularitate după ce nepotul ei Harry s-a însurat cu o tânără birasială, și actriță, și divorțată pe deasupra…

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton