Cine este Ella de la Puterea Dragostei. Imagini incredibile cu bruneta sexy din Botoșani / N-o să crezi cu ce se ocupă!

 Dumba Gabriela
.

Ella, pe numele ei real Ionela Solzariu, are 23 de ani şi este una dintre cele mai sexy concurente de la Puterea Dragostei. Arată ca un topmodel, dar nu-şi câştigă existenţa de pe urma felului în care arată, ci lucrează pentru o firmă de construcţii. Bruneta sexy din Botoșani activează în domeniul marketing-ului.

Ella de la Puterea DragosteiElla de la Puterea Dragostei

La castingul pentru emisiunea Puterea Dragostei, difuzată de Kanal D, Ella a făcut furori. Bruneta este obişnuită cu acest gen de reacţie pentru că oriunde merge, cel puţin un bărbat îi cere numărul de telefon.

Însă, bruneta a stat de vorbă, amical, cu toţi pretendenţii, dar când vreunul dintre ei a întrecut limita bunului simţ, l-a pus, elegant, la punct.

Wowbiz.ro scrie că Ella este, de fapt, Ionela Solzariu, are 23 ani şi este nascută în Botoșani, dar  locuiește în Cluj-Napoca.

Ella nu este model şi nici nu lucrează la videochat, aşa cum s-au grăbit mulţi răutăcioşi să afirme pe reţelele de socializare, ci are un loc de muncă obişnuit. Activează în domeniul marketing-ului, pentru o firmă de construcţii. Bruntea se autodescrie ca fiind o fire iubitoare și sociabilă.

Ella spune că tot ce îşi doreşte de la un bărbat este ca acesta sa o respecte și sa o iubească pentru tot ceea ce reprezintă ea. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton