Prințesa Haya, soția șeicului din Dubai, a fugit din Emirate cu cei doi copii ai lor și cu 31 de milioane de lire!

 Oana Pantazi
.

Prințesa Haya, soția șeicului Mohammed bin Rashid al-Maktoum, a părăsit Emiratele Arabe Unite împreună cu cei doi copii ai lor și cu o sumă impresionantă de bani.

Poveștile despre femeile care au reușit să evadeze din lumea arabă sunt puține, și poate tocmai de aceea vestea că Prințesa Haya (45), soția șeicului Mohammed bin Rashid al-Maktoum, ar fi fugit la Londra – conform Mirror Online -, după ce l-a părăsit pe miliardar, a făcut înconjurul lumii. Conform surselor, Prințesa a părăsit țara cu cei doi copii ai cuplului – fiica Al Jalila (11) și fiul Zayed (7), dar și cu 31 de milioane de lire sterline.  Ulterior, șeicul și-a consumat furia și frustrarea pe Instagram, unde și-a acuzat soția de trădare scriind: „Du-te la cel cu care ți-ai făcut de lucru!”.

Prințesa Haya, alături de soțul ei, șeicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum

Prințesa Haya, alături de soțul ei, șeicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum

Prințesa Haya a cerut azil politic în Germania

Presa internațională Ocean susține că Prințesa Haya, care a făcut școală în UK și este absolventă de Oxford, a cerut azil politic în Germania. Se pare că aceasta le-ar fi spus apropiaților că nu are încredere în autoritățile britanice și de aceea a ales Germania. Anul trecut, fiica șeicului, Latifa (33), a fugit și ea din Dubai, dar a fost capturată pe Coasta indiană. În cele din urmă, conform celor de la Human Rights, Prințesa Latifa a reușit să scape de abuzurile tatălui său, declarând că se simte „optimistă referitor la viitor”.

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton