Flavia Mihășan a alăptat în public. Multe mămici au felicitat-o: ”E un sentiment unic”

 Stamen Diana
.

De când a devenit mămică, viața Flaviei Mihășan s-a schimbat complet. Vedeta este tot timpul alături de fiul ei și nu rezistă nicio clipă fără el. Flavia Mihășan a fost surprinsă în timp ce alăpta în public, iar mămicile au felicitat-o.

Când ești mamă, toate concepțiile pe care le ai se schimbă. Fără să stea pe gânduri, Flavia Mihășan l-a alăptat pe bebelușul de doar câteva săptămâni, în public. 'Seri liniștite cu familia', a scris proaspăta mămică pe una dintre rețelele de socializare.

Dacă micuțului îi este foame, nu mai contează că sunt într-un loc public, la cafenea sau în orice alt loc. Flavia Mihășan își alăptează băiețelul, iar multe femei au felicitat-o. 'Felicitări! Alăptatul este cel mai sănătos și se creează și o legătură mai specială între voi. E minunat să îl vezi cât de mult se bucură să mănânce „țiți” și cât de liniștit stă în brațele tale. E un sentiment unic. ', 'Felicitări din suflet pentru ca ai ales sa iti alaptezi puiul!nu multe vedete fac asta… respect!', 'Felicitari! Este cel mai minunat dar pe care il poti oferi puiului tau.', sunt doar câteva dintre mesajele primite de Flavia Mihășan de la mămici.

Flavia Mihășan a născut în secret

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au devenit părinți. Băiețelul a venit pe lume la un spital din București. Medicii au avut mare grijă de el și de mămică. Amândoi se simt foarte bine.

Vestea a fost făcută publică chiar în mediul online. ‘Dintre toate intâlnirile din vietile noastre, cea de acum câteva zile a fost cea mai fericită. As scrie atât de multe, dar cuvintele nu-mi ajung! ♥️, a scris Flavia Mihășan pe una dintre rețelele de socializare.

FOTO: Instagram

Flavia Mihășan și Marius MoldovanFlavia Mihășan și Marius Moldovan

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton