Primul portret oficial al Prinţului Alexander, fiul Prinţului Carl Philp al Suediei

 Florentina Liutic
.

Prinţul Carl Philip al Suediei si Prinţesa Sofia au devenit părinţi pentru prima dată pe 19 aprilie. Într-un spital din Stockholm s-a născut Prinţul Alexander, iar tatăl lui a asistat la venirea lui pe lume.

 

13051744_1095448803847364_1464405543695190285_n

 

În momentul în care au părăsit maternitatea a fost realizată şi prima fotografie a celor trei, însă bebeluşul este asezat într-o scoică de maşină, iar chipul lui nu este vizibil în totalitate.

 

În acest weekend însă, aşa cum ne-a obişnuit, Casa regală a Suediei a publicat prima fotografie oficială a băieţelului. Bebeluşul doarme liniştit într-un landou fiind învelit cu o păturică din lână si ţinându-şi mânuţele ridicate.

 

 

Alexander este deocamdată mult prea mic pentru a se putea spune cu cine seamănă, însă va fi cu siguranţă un tânăr încântător daca ne uităm la părinţii lui. Tatăl său este unul dintre cei mai carismatici prinţi, iar mama lui are trăsături supebe, fiind un fost model.

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton