Cât de bine arată Sore la 1 lună după ce a născut!

 Florentina Liutic
.

Sore a devenit mămică pentru prima dată în urmă cu o lună, când a adus-o pe lume pe fetiţa ei, Erin, iar artista pare să-şi fi revenit rapid după naştere.

 

Sore dovedeşte ca rolul de mămică i se potriveşte perfect, iar corpul ei şi-a revenit extrem de bine după această sarcină.

 

Vedeta în vârstă de 26 de ani are de partea sa avantajul tinereţii, dar şi norocul de a nu se fi îngrăşat foarte mult în perioada sarcinii. A mâncat ce şi cât a poftit, dar a fost tot timpul conştientă să păstreze o măsură în toate.

 

„Am mancat cum am poftit si ce am poftit, insa am incercat sa fiu constienta ca tot eu voi lupta sa revin la silueta de dinainte ( si zic eu, m-am descurcat onorabil ). M-au plictisit, trebuie sa recunosc, glumele deja rasuflate legate de poftele gravidelor sau zicala mananci pentru doi' dar mi-am zis ca trebuie sa le accept, pentru ca, DA, sunt insarcinata si oamenii reactioneaza', mărturisea ea la sfârşitul celor 9 luni de sarcină.

 

Profitând de zilele frumoase, Sore a început să facă mişcare. Deocamdată sub forma unor plimbări prin parc alături de micuţa Erin, dar ce poate fi mai frumos de atât?

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton