Primul mesaj al Biancăi Drăgușanu, după ce s-a împăcat cu Alex Bodi și au plecat împreună din țară: "Așa se produce schimbarea!"

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu a plecat din România, pentru o scurtă vacanță, împreună cu bărbatul care i-ar fi învinețit ochiul. În timp ce fanii îi plâng de milă, Bianca se relaxează cu Alex Bodi la plajă și transmite celor care o urmăresc pe Instagram că nu pleacă urechea la gura lumii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dumincă, Bianca Drăgușanu a postat o poză de pe aeroport, din brațele lui Alex Bodi, cel acuzat, cu câteva zile înainte, de opinia publică doar, că ar fi bătut-o. Nu doar că blonda nu a confirmat acest lucru, dar a și plecat cu el în vacanță și pozează din brațele lui, drăgăstoasă.

„Nu este vorba despre perfecțiune. Este vorba despre efort. Și când îl depui în fiecare zi, se produce transformarea. Astfel apare schimbarea!” a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram în dreptul unei poze în care apare în brațele lui Alex Bodi.

Ulterior, Bianca a postat și alte fotografii din vacanța de la malul mării, fără a dezvălui locația. Însă, analizând zâmbetele lor din poze, nu pare să existe nici un fel de tensiune între ea și iubitul ei „bătăuș”.

Citește și: Gestul făcut de Alex Bodi, după ce a bătut-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul a chinuit-o 5 ore până a desfigurat-o

Fanii îi plâng de milă, ea se distrează în vacanță

În urma apariției de zilele trecute a Biancăi Drăgușanu, cu un ochi vânăt, fanii au reacționat imediat crezând că este vorba despre un nou episod de violență domestică. Se pare că nu a fost vorba despre nici o bătaie sau Bianca a decis să-l ierte pe Alex Bodi, chiar dacă i-ar fi învinețit ochiul.

Dar parcă e ceva cam forțat, vorbește lumea că iar ai bătut-o???? Dacă ai făcut asta, nu ești bărbat, ești gunoi!', Sunteți atât de frumoși împreună, nici nu ați crede! Trăiesc undeva aproape de sensul relației voastre, da nu la același nivel. Doar ca iubirea nu are nivel! Înțeleg certurile voastre, dacă nu v-ați iubi, nu ați fi așa, unul cu celălalt. Mă regăsesc în voi. Sunteți frumoși și meritați să fiți fericiți.

jdfhgeGsjdfhgeGs

Lăsați tot răul lumii de-o parte și fiți voi, cu bune și rele! Nu știu ce se întâmplă între voi, dar, undeva, bănuiesc și vă înțeleg separat complet! Nici nu aș întreba pentru că nu trebuie să știm noi tot! Nu? Sănătate multă vă doresc, iubire și fericire! Gura lumii nu o astupi niciodată, așadar fiți cei mai fericiți! Dacă nu voi, copii voștri merită toată fericirea din lume alături de voi! Doi oameni maturi, frumoși și inteligenți! Să nu uitați asta!', Dar de ce aveți fețele astea triste? Zâmbiți, că viața este frumoasă și scurtă', sunt câteva dintre mesajele fanilor celor doi.

În urma mesajelor disperate ale fanilor, Alex Bodi și-a închis contul de Instagram din cauza înjurăturilor celor care au sărit în apărarea Biancăi.

Citește și: Cum a reacționat Victor Slav, după ce a aflat că Bianca Drăgușanu a fost bătută. I-a luat copilul, imediat

În trecut, Bianca a recunoscut că a fost bătută de Alex Bodi

Episoadele de violență nu sunt deloc străine în relația lor, iar vedeta a recunoscut de fiecare dată când a fost victima afaceristului. I-a înfipt furculița în mână, a bătut-o în repetate rânduri și a învinețit-o…

Dan Capatos, vecin al Biancăi Drăgușanu, a spus în repetate rânduri când vedeta era invitată în platou, că vecinii auzeau scandalul dintre ei doi și că acolo sigur era vorba și de bătaie.

„Dragii mei, azi o să îmi dau toate măștile jos și o să vă povestesc o dramă, o dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu ochii pe mine pentru că urmează să vă fac niște dezvăluiri incendiare și să dau toți ochelarii jos, pentru a vedea despre ce e vorba, real, în viața mea. Eu sunt un om foarte asumat, un om care depășește orice situație cu brio, o să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată.
Povestea pe care vreau să v-o spun este un capitol final ce conține mijlocul lunii septembrie. Sofia merită să aibă o mamă fericită. O să vă dezvălui o poveste. Stați aproape!’, a spus Bianca Drăgușanu, înainte ca în presă să apară imaginile cu ea desfigurată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton