Fiica Biancăi Drăgușanu, în grija lui Victor Slav! Ce face pentru ca Sofia să nu simtă deloc lipsa mamei: "Un tătic perfect!"

 Cica Cristina
.

După ultimul scandal în care a fost implicată Bianca Drăgușanu, când a fost bătută de Alex Bodi, micuța Sofia a rămas în grija tatălui. Victor Slav face tot posibulul ca fiica lor să nu-i simtă lipsa și să nu fie afectată de ceea ce se întâmplă în viața mamei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu are o viață tumultoasă, marcată de numeroase certuri, scandaluri și chiar violență. Pentru ca Sofia să fie ferită de aceste aspecte, micuța este acum în grija tatălui său.

Victor Slav face tot ce îi stă în putință pentru ca Sofia să nu resimtă astfel de probleme și, mai ales, să nu simtă lipsa mamei.

Citește și: Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul în secret.Primele imagini de la eveniment

Astfel, în weekend, Victor Slav a dus-o pe Sofia la ziua de naștere a celei mai bune prietene ale sale.

Și a început petrecerea. La mulți ani, prietena mea bună Sophie!', a scris el pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii cu Sofia și alte două fetițe.

Citește și: Laura Cosoi, botez tradițional pentru fiica ei!Imagini inedite de la creștinarea Verei

„Obține custodie exclusivă”

Precum era de așteptat, în dreptul imaginii s-au strâns mai multe comentarii: unele de felicitare pentru fetiță, altele în care fostul prezentator este lăudat pentru devotamentul și dăruirea lui: Cred că acest chip de înger cu tine ar trebui să locuiască!!!, Locul tău ÎNGERAȘ ar trebui să fie lângă tăticul tău, Sfat de la un părinte. Copilul ăsta este prea frumos prea bun!! Merită totul și noroc pe ea ca are un tată așa bun! Obține custodie exclusivă. Nu se poate sa treacă prin asemenea scene. Iubește-o până la capăt și ține-o pentru tine, Nu fii orb. Gândește-te la viitorul ei! Nu există în viața ei un model. Doar tu îi poți modela unul. Luptă-te pentru ea și fii singurul ei sprijin., Unele femei nu merită să fie mame! Ești un tătic perfect!.

Citește și: A murit designerul Kenzo, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19

Victor-Slav-1Victor-Slav-1

Mai mult, după întregul incident, Victor Slav ar fi avut o discuție serioasă cu Alex Bodi. Având în vedere că și el este, la rândul lui, tată de fată, afaceristul i-ar fi promis că Sofia nu va mai asista la certurile dintre el și Bianca.

Victor nu s-a dus pe picior de scandal, pur și simplu a vrut să înțeleagă ce se întâmplă și să îl roage pe Alex, ca de la tată de fată la tată de fată, să nu se mai certe cu Bianca în fața Sofiei. Alex Bodi a înțeles situația, desigur. Alex i-a jurat lui Victor că o iubește și că o tratează pe Sofia ca pe propriul lui copil. I-a promis că va avea grijă ca Sofia să nu mai asiste la momente tensionate. Ei doi se înțeleg foarte bine, nu s-au deranjat niciodată unul pe celălalt, nu au nimic de împărțit. Nu sunt prieteni, dar se tratează cu respect', au spus surse apropiate de Bianca Drăgușanu pentru impact.ro.

În prezent, Bianca Drăgușanu se află în vacanță cu Alex Bodi, în Turcia.

Citește și: Kim Kardashian și Kanye West au renunțat la divorț.Imaginea controversată care pune punct speculațiilor

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton