Președintele Braziliei a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Șeful de stat a participat la mai multe evenimente publice fără mască

 Cica Cristina
.

Președintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Șeful de stat a anunțat că a început deja tratamentul cu hidroxiclorochină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Încă de când a fost declanșată pandemia de coronavirus, Bolsonaro a încercat să minimalizeze amploarea problemei, precizând că este vorba doar despre „o simplă gripă'.

În urmă cu câteva zile, însă, au început să-și facă apariția primele simptome după infectare, printre care febră, fiind astfel nevoit să își facă teste pentru a afla dacă a contractat virusul.

Citește și: Cristina Ich, detalii despre cum a început relația cu Pițurcă:„Nu s-a atins de mine. M-a pupat doar pe frunte'

După două teste de COVID-19, s-a confirmat că președintele Braziliei are coronavirus.

Bolsonaro a participat la mai mult evenimente publice fără mască, în ciuda restricțiilor și regulilor impuse în contextul actual. În plus, Brazilia este a doua cea mai afectată țară din lume, cu peste 1,5 milioane de îmbolnăviri și peste 65.000 de decese, notează digi24.ro.

Citește și: Fiul Annei Lesko are probleme de sănătate:„Am fost la doctor și nu este bine'. Vedeta a luat măsuri drastice

Președintele Braziliei a început tratamentul cu hidroxiclorochină

Rezultatul pozitiv tocmai a venit', a precizat președintele vârstă de 65 de ani.

Aveam temperatură 38 de grade, dar plămânii mei erau curaţi. Medicii mi-au dat hidroxiclorochină şi azitromicină (un antibiotic – n.r.) şi după aceea m-am simţit mai bine. Mă simt foarte bine acum', a mai spus Bolsonaro, care a subliniat că până la vindecare urmează să lucreze cât mai mult posibil prin videoconferinţă', potrivit stirileprotv.ro.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Cel mai mare număr de cazuri noi de COVID-19 din România de la începutul pandemiei de coronavirus!555 de cazuri în ultimele 24 de ore

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton