Cum arăta Vulpița înainte să devină celebră la Acces Direct. Veronica Stegaru, de nerecunoscut în urmă cu 6 luni!

 Cica Cristina
.

A trecut aproximativ jumătate de an de când viața Veronicăi, o tânără simplă din Blăgești, s-a schimbat fundamental! Iată cum arăta Vulpița fără machiaj și cât de mult s-a schimbat acum, când s-ar putea spune că are o întreagă echipă care se ocupă de imaginea ei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vulpița apare zilnic la TV, iar în ultima perioada este mai aranjată ca niciodată! Puțini știu însă cum arăta tânăra din Blăgești înainte de a deveni cunoscută la Acces Direct.

Ce-i drept, Veronica apela deseori la filtre și efecte înainte de a posta pe rețelele de socializare, însă acum este total schimbată, notează spynews.ro. Filtrele au devenit istorie pentru tânăra în vârstă de 22 de ani, dat fiind că acum se bucură de un tratament ca la carte: este machiată de profesioniști înainte de a intra în platou.

Citește și: Președintele Braziliei a fost testat pozitiv cu noul coronavirus!Șeful de stat a participat la mai multe evenimente publice fără mască

În tot acest timp, Veronica și-a schimbat și stilul vestimentar, s-a lansat și în lumea muzicii, astfel că tânăra de altă dată din Blăgești este acum o altă femeie!

Citește și: Cristina Ich, detalii despre cum a început relația cu Pițurcă:„Nu s-a atins de mine. M-a pupat doar pe frunte'

Mirela Vaida: „Ce a reuşit Vulpiţa este inexplicabil”

Povestea Vulpiței și a lui Viorel este urmărită, în fiecare zi, cu sufletul la gură de extrem de mulți telespectatori: „Nu ne-am așteptat să prindă povestea ei, cred că autenticitatea acestei istorii, spusă pe înțelesul tuturor, este succesul acestei Vulpițe. Noi aducem oameni ca ei mereu la Acces Direct. Este o emisiune cu preponderenţă despre oamenii simpli, cu probleme ca ale lor, despre care nu se ştie mare lucru sau care nu primesc ajutor. Cazul Vulpiţei a fost un fenomen pe care nu mi-l pot explica, sau poate că pot, aşa cum şi-l explică fiecare român. E vorba despre povestea lor. Care a început cu o minciună din partea Vulpiţei şi care a dezvoltat apoi o întreagă telenovelă în faţa telespectatorilor, care s-au adunat în număr de milioane în fiecare zi. Ce a reuşit Vulpiţa este inexplicabil. Nişte oameni simpli care şi-au complicat viaţa într-un mod la care nu se aştepta nimeni”, spunea Mirela Vaida în urmă cu câteva luni.

Citește și: Fiul Annei Lesko are probleme de sănătate:„Am fost la doctor și nu este bine'. Vedeta a luat măsuri drastice

Vulpita-2Vulpita-2

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton