Pregatiri de iarna cu stra-stranepoata lui Jack Daniel

 Adina Rosetti
.


Pentru ca mai e putin si intram, oficial, in sezonul de iarna, ne gandim deja cum sa ne incalzim pentru petrecerile de Sarbatori. Lynne Tolley, stra-stranepoata lui Jack Daniel, a creat o reteta unica ce va purta prin toata lumea gustul iernilor din Tennesee. Prezenta pentru cateva zile in Romania, Lynne Tolley a fost invitatul special al evenimentului de lansare a noului Winter Jack, un whisky cu totul special, care se bea fierbinte, cu scortisoara.  

 

Lynne este proprietara pensiunii Miss Mary Bobo in Lynchburg, Tennessee, si are radacini care intrec experientele pe care cineva din zilele noastre si le poate aminti. Cu mult inainte ca strabunicul ei sa se nasca (dupa care a fost numita o mica parte din Lynchburg – Tolley Town), au existat distileriile Tolley si Eaton.

Bunica ei a fost sora lui Lem Moltow, nepotul lui Jack Daniel care a preluat distileria atunci cand unchiul sau a murit. Deci, Lynne este de fapt stra-stranepoata lui Mr. Jack insusi.

Lynne s-a bazat intotdeauna pe ospitalitate si pe calitatea ei de gazda primitoare pentru a dezvolta o strategie prin care invitatii ei se imprieteneasc intre ei si devin mai deschisi unii cu altii. Indiferent cat de timid sau rezervat este grupul, care de obicei include persoane din toata tara si deseori turisti din strainatate care viziteaza Lynchburg si distileria Jack Daniel, pana la sfarsitul mesei, de obicei, toti se simt ca intre vechi prieteni.

 

[gallery ids=""]
Foto: Cristian Duminecioiu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton