Aylin si-a lansat noul clip alaturi de prieteni

 Adina Rosetti
.

Aseara Aylin si-a lansat oficial videoclipul piesei Cloud la Collage Lounge, eveniment in cadrul caruia a sustinut un concert alaturi de trupa ei de jazz, The Lucky Charms.

 

Imbracata intr-o tinuta foarte sexy, semnata Murmur, cu aerul ei misterios ca de printesa orientala, Aylin si-a vrajit audienta, cantand cel mai romantic jazz.

 

La eveniment au participat toti cei apropiati artistei, de la fostii colegi de la Cu un pas înainte, Laura Cosoi si Crina Semciuc, la fosta colega de la Pops, Minola. Au venit să o sustină pe Aylin si colegii de la teatru, Ana Popescu (Si caii sunt verzi pe pereti), Sorin Dobrin (Forma lucrurilor) Ela Voineag, Sandra Galan, Kinda Varga si evident, intreaga echipa care a lucrat la videoclip – regizorul Razvan Marinescu, directorul de imagine Breghy si compozitorii piesei, Bazooka si Chrstie de la Moonlight Breakfast.

 

[gallery ids=""]

 

Pana cand revenim cu un video-interviu cu Aylin, va invitam sa urmariti videoclipul piesei Cloud:

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KFfDe9TI9GI.[/youtube]

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton