Povestea de dragoste dintre Monica Gabor și Mr Pink. El era căsătorit când au început relatia

 Dumba Gabriela
.

Povestea de dragoste dintre Monica Gabor și Mr. Pink a cunoscut suișuri și coborâșuri, nu a fost mereu pe roze, iar unul dintre episoadele neplăcute a avut loc. Însă, potrivit unor surse din anturajul lor, relația lor ar fi început când Mr. Pink era însurat și timp de cinci ani s-au iubit pe ascuns.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mr. Pink a divorțat abia în anul 2016, și la scurt timp, fiul său cel mic, Anthony, care locuiește acum cu el, a cunoscut-o pe Monica. Însă, relația miliardarului cu Monica Gabor dura deja de cinci ani când acesta a decis să divorțeze de mama celor doi copii ai săi.

fiul-lui-mister-pinkfiul-lui-mister-pink

De altfel, micuțul Anthony, în vârstă de 10 ani acum, a venit pe lume chiar când tatăl lui s-a îndrăgostit de Monica. Între timp, puștiul îi spune „mamă” iubitei tatălui său.

Citește și: Cum funcționează relația la distanță dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner:„Se poate și așa, cu…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Paula Herlo și Cristian Leonte acasă și la locul de muncă:„Există căsnicii cu bune și cu rele’/ EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea a recunoscut că și-a înșelat unul dintre parteneri:„O singură dată…

Monica Gabor l-a primit pe Iri în America abia după divorț

Potrivit unor surse citate de playtech.ro, Monica Gabor l-a primit pe Irinel Columbeanu în America, unde acesta a venit însoțit și de Irina, abia după ce miliardarul chinez divorțase oficial.

Mr. Pink l-a asigurat la acea vreme pe Iri că are intenții serioase cu Monica și de aceea Columbeanu și-a dat acordul ca Irina să se mute în America.

Potrivit apropiaților cuplului, Moni și-a dorit să o cunoască pe fosta soție a lui Mr. Pink, doar că respectiva întâlnire nu a avut loc niciodată.

Monica Gabor a primit un inel cu valoare de jurământ

Monica Gabor și Mr. Pink trăiesc în luxoasa vilă din Malibu, pe care asiaticul o cumpăra în anul 2014, cu 3,5 milioane de dolari cu Anthony, fiul miliardarului și cu Irina, fiica Monicăi. Cea mai valoroasă bijuterie, din punct de vedere sentimental, pe care Monica a primit-o de la chinez e un superb inel cu diamante.

'Mi-a dat un inel, nu unul de logodnă, ci unul cu valoare de jurământ. Mi-a promis că va avea grijă de mine toată viața, așa cum a făcut mama', a povestit însăși Monica Gabor.

Monica Gabor și-a plătit singură chiria

Monica Gabor s-a mutat împreună cu Mr. Pink doar la câțiva ani de relație. Ea și iubitul chinez s-au cunoscut la cursurile de la școala unde românca își perfecționa engleza. Mult timp, Monica Gabor și-a plătit singură un apartament oarecum modest, din America, locuință care avea doar un living și un dormitor.

Moni închiriase acest apartament și făcea naveta în România, când era solicitată la diverse joburi, de unde de altfel își câștiga banii pentru a putea plăti chiria peste Ocean.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton