Plângere penală pe numele lui Alexandru Cumpănașu. Este acuzat că i-ar fi făcut avansuri și propuneri indecente unei minore

 Dumba Gabriela
.

Alexandru Cumpănaşu s-a ales cu plângere penală, cu acuzația că, în urmă cu doi ani, i-ar fi făcut avansuri și propuneri indecente pe WhatsApp unei minore din București. Mama tinerei este cea care s-a sezizat și a depus plângere penală pe numele lui Cumpănașu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tânăra din București susține că avansurile i-ar fi fost făcute după ce l-a cunoscut pe Alexandru Cumpănașu în timpul unui proiect derulat într-un liceu de fostul director al CNMR (Coaliția Națională pentru Modernizarea României), potrivit G4Media.ro.

simona_si_alexandru_cumpanasusimona_si_alexandru_cumpanasu

Tânăra a transmis redacției Antena 3 capturile unui dialog despre care susține că a avut loc pe WhatsApp cu Alexandru, așa cum era notat în telefonul ei, iar în timpul conversaţiei, Alexandru Cumpănaşu i-ar fi propus să întreţină relaţii intime cu soţia sa, Simona, în timp ce el ar fi privit scenele.

„Femeia a fost la Secția 16 de Poliție din Capitală și a depus o plângere pe numele lui Alexandru Cumpănașu. Este posibil să fie vorba despre corupere de minori pentru că fata, la momentul respectiv, era minoră. În spațiul public au apărut anumite înregistrări, discuții purtate de Alexandru Cumpănașu, iar acesta i-a spus la un moment dat că o iubește', a transmis un corespondent pentru Digi 24.

„Tot în spațiul public, Cumpănașu s-a apărat și a spus că de fapt ar fi fost intenționat făcută acea înregistrare sub acea formă și cu știința mamei respective. El ar fi încercat astfel să deconspire anumite grupări care ar fi avut de gând să o racoleze pe tânără.

Explicația trebuie să stea în picioare și în fața polițiștilor, pentru că o dată cu această plângere penală, cel mai probabil Cumpănașu va fi chemat la poliție pentru a da explicații. Cert este că fata era minoră, deci infracțiunea ar fi corupere de minori' – mai informează reporterul Digi24.

Citește și:

Reacția Oanei Roman, după ce s-a aflat că soțul ei ar avea o nouă iubită: „Marius Elisei își mai dorește un copil”

Cum se simte Gina Pistol în ultimul trimestru de sarcină și ce probleme de sănătate are: „Am dureri de simt că înnebunesc”

Alex Vasilache de la JukeBox, primul artist din România vaccinat anti-COVID. Prima declarație după imunizare

Replica lui Alexandru Cumpănașu

În replică, Alexandru Cumpănașu a făcut declarații contradictorii la Antena 3. Pe de-o parte a spus că nu își amintește un astfel de dialog, iar pe de altă parte a precizat că nu există 'o infracțiune nicăieri acolo' și că 'nu aveam de unde să știu eu câți ani are și ce făcea.'

Marți, Parchetul Judecătoriei Sectorului 4 a anunțat deschiderea unui dosar penal în cazul mesajelor lui Alexandru Cumpănașu de pe Tik Tok, în care sunt acuzații de incitare la ură împotriva profesorilor și cel mai probabil verificările se vor conexa.

Mama minorei a făcut publică discuţia dintre ea şi Alexandru Cumpănaşu:

„- Sunt mama fetei despre care ați făcut un Tik TOK

– Nesimțita aia care îmi spune mie că eu fluier pe strada și fac cu ochiul la fetite de 10 ani?

– Nu va permit sa îmi jigniti copilul.

– Nu, eu nu va permit. Pe numele dvs și al fetei dvs. va fac plângere penala.

– Întâi va fac eu plângere penala.

– Așa ați invatat-o, sa spună despre mine ca la 39 de ani fac cu ochiul la copile? Nu va e rușine? Luati-va copila și invatati-o sa vorbească. Nu-mi face mie adult o nesimțita de pustioaica. Sa va conntrolati dvs. fata și limbajul.

– Nu-mi amenintati copilul!

– Va merge la școala de corecție. Cu ce drept insinueaza ca eu sunt pedofil? Mergem la un procuror, vreți sa mergeți la procuror?

– Ne vedem la parchet.

– Da, ne vedem la parchet.” – arată Antena3.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton