Reacția Oanei Roman, după ce s-a aflat că soțul ei ar avea o nouă iubită: "Marius Elisei își mai dorește un copil"

 Stamen Diana
.

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a dezvăluit că cea mai mare frustrare a tatăl fetiței sale este că ea nu mai poate face copii. Într-un moment de sinceritate, vedeta a făcut mărturisiri neașteptate despre bărbatul cu care a fost căsătorită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lângă Marius Elisei, Oana Roman a trecut prin multe momente în viață. Nu întotdeauna totul a fost roz în familia lor, iar cea mai grea lovitură a fost când vedeta s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. După ce a născut, Oana Roman a fost la un pas de moarte, iar în tot acest timp Marius Elisei a fost lângă ea.

oana roman (6)oana roman (6)

Oana Roman nu mai poate face copii, iar asta ar fi una dintre cele mai mari frustrări ale lui Marius Elisei. Într-o discuție sinceră cu Andreea Mantea, vedeta a spus că fostul ei soț își mai dorește un copil, dar ea nu-i mai poate îndeplini acest vis.

'Eu nu mai am voie să fac un copil. Din cauza operației pe care o am, e imposibil. Mi-aș mai fi dorit unul, mai ales că Isabela este un copil atât de cuminte. Dar, doctorul mi-a zis foarte clar că nu se mai poate. Și am uitat… spre frustrarea lui Marius, care își mai dorește un copil și acum va avea ocazia să și-l facă', a spus Oana Roman, cu un zâmbet amar pe chip, în emisiunea 'Trairi alaturi de Andreea Mantea'.

După zvonurile apărute recent, cum că Marius Elisei ar avea deja o nouă iubită, Oana Roman a bătut un apropo subtil la tatăl fetiței sale. Vedeta a spus că Marius își mai dorește un copil, iar acum are ocazia să-l facă.

Citește și: Cristina Spătar, prima fotografie alături de iubitul ei, mai tânăr cu 21 de ani: „Suntem împreună de la divorț'

Citește și: Loredana, mai sexy ca niciodată! La 50 de ani, s-a pozat într-un costum de baie minuscul

Citește și: Cum să slăbești după sărbători. Carmen Brumă dezvăluie 5 reguli de aur

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă divorțează la notar! Au stabilit cum împart averea și la cine rămân fetițele

Oana Roman nu mai poate face copii

Vedeta nu mai poate rămâne însărcinată niciodată, iar orice operație în zona abdomenului i-ar putea fi fatală. Oana Roman a mărturisit că nu mai poate face copii și că a fost la un pas de septicemie după ce a născut-o pe fetița ei, Isabela.

„După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate care mi-au pus viața în pericol, adică era să mor. Pentru a-mi salva viața, am făcut o operație, care a durat nouă ore. Eram la un pas de septicemie. Am o plasă în partea stângă a abdomenului. Practic nu mai am mușchi acolo. Am stat cinci zile la Reanimare, am avut 70 de puncte de sutură și am stat cu sondă urinară șapte zile, iar în spital am fost internată aproape trei săptămâni’, a dezvăluit Oana Roman la Xtra Night Show.

La momentul respectiv, Marius Elisei a fost cel care a avut grijă de vedetă. Oana Roman a declarat că nu mai poate face copii, deși și-ar mai fi dorit.

„În urma acestei operații pe care am suferit-o atunci, nu am voie două lucruri: să fac orice fel de mișcare care să îmi solicite mușchii abdominali, și să fac orice fel de intervenție la nivelul abdomenului. Nu am avut voie să fac copii. Și dacă aș fi vrut să îmi tai stomacul, nu aș fi avut cum, pentru că nu a voie. Șansele să nu mai ies vie din acea operație ar fi fost foarte mari’, a mai adăugat vedeta.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton