Petrică Mîțu Stoian a murit! Artistul de muzică populară a avut complicații în urma COVID-19

 Dana Enache
.

Vestea tragică în lumea muzicii populare. Petrică Mîțu Stoian a murit! Artistul de muzică populară a avut complicații în urma COVID-19. Tocmai fusese internat, dar medicii erau sceptici privind starea lui de sanatate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Petrică Mîțu Stoian a murit! Artistul de muzică populară a avut complicații în urma COVID-19.

Petrică Mîțu Stoian se afla la secția ATI a Spitalului de Urgență Reșița. În urmă cu doar câteva ore, directorul medical anunța că starea de sănătate a artistului nu este bună, solicitarea la ambulanță fiind făcută pentru tuse cu sânge.

„A venit la clinică să facă terapie hiperbară post Covid. A dezvoltat o bronhopneuomonie.. A decedat în urma unui şoc septic', a declarat pentru Româniatv.net un medic din cadrul Spitalului de Urgenţă Reşiţa.

petrica-mitu-a-muritpetrica-mitu-a-murit

Petrică Mîțu Stoian fusese internat la Spitalul de Urgenţă din Reşiţa deoarece ar fi avut probleme la inimă, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Cadrele medicale au încercat să-l transfere pe Petrică Mîțu Stoian la Craiova, însă nu au fost locuri disponibile la această unitate medicală. Din acest motiv, artistul a rămas internat la Reşiţa, notează Observatornews.

Artistului i s-a făcut rău în această dimineață și a chemat salvarea. Cântărețul de muzică populară a fost infectat cu Covid-19, iar acum făcea un tratament post-Covid la o clinică privată, pentru că încă avea probleme de sănătate.

Ce au declarat medicii înainte ca Petrică Mîțu Stoian să moară

Starea de sănătate nu este foarte bună. S-a făcut solicitare la ambulantă pentru tuse cu sânge. Domnul are o fibrilație axială cronică cu un ritm rapid și este pe anticoagulant. Din nu știu ce motive dozajul cu anticoagulante nu s-a făcut cum trebuie și este supradozat.

Este post-COVID. Are o bronhopneumonie post COVID și cu stare septică. În momentul de față este la ATI', a spus Cosmin Librimir, director medical SJU Reșița, pentru Antena 3.

Citește și: Petrică Mâțu Stoian a slăbit 24 kg în urma unui șoc imens:”M-a făcut să-mi piară pofta de mâncare”

Citește și: De ce a fost arestat Petrică Mâțu Stoian, în tinerețe:”Era caz de batalion disciplinar”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți.Au două fetițe

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți.Au două fetițe

Constantin Enceanu, în lacrimi după ce Petrică Mîțu Stoian a murit

'E unul dintre cei mai bun prieteni și a plecat atât de repede. Ne cerem părerea, nu se poate. A fost dur Dumnezeu în seara asta. Mi-a luat unul dintre cei mai buni prieteni. Nu cred că mă pot face bine așa ușor. E greu să vă povestesc în câteva minute toată prietenia noastră', a zis Constantin Enceanu.

Petrică Mîțu Stoian s-a născut pe data de 18 septembrie 1960, în Izverna – Plaiul Cloșanilor, din județul Mehedinți. După ce și-a făcut debutul la cunoscuta emisiune Tezaur Folcloric, fiind descoperit chiar de renumita Mărioara Murărescu, Petrică Mițu Stoian a participat la numeroase festivaluri de folclor si a luat numeroase premii.

Artistul anunțase de curând că s-a apucat de afaceri. Pentru că avea mai multe terenuri în Mehedinți a început să cultive căpșuni. Ajutat de o nepoată acesta a reușit să pună pe picioare o afacere profitabilă. Artistul a declarat că el se ocupa de munca brută, iar nepoata sa de vânzarea fructelor.

Mirela Vaida, după ce a aflat că Petrică Mîțu Stoian a murit

Mirela Vaida a scris un mesaj dureros după ce a aflat că Petrică Mîțu Stoian a murit:

Dumnezeule!! Nu imi vine sa cred!! Tocmai am terminat spectacolul si, cand am iesit din scena, am aflat cumplita veste: Petrica Matu Stoian a murit! Sunt inmarmurita. Sunt socata! Aceasta fotografie este facuta de mine in urma cu 3 zile, cand am filmat editia de Revelion din platoul @acces_directoficial ‼️ Nu am cuvinte… Nu exista emisiuni speciale de Sarbatori la care Matu Stoian sa nu fi fost chemat! Era nemaipomenit, cu pofta lui de viata, cu graiul si portul lui din Izverna, de care era atat de mandru… Maestre, noi avem multe filmari zilele acestea si tu trebuie sa fii acolo!! Nu putem concepe ca nu mai esti! Tu umpli tot cu cantecele tale, cu glumele tale… este incredibil!! Dumnezeu sa te ierte, Matule!! 🌑🙏🙏😔😔

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton