Horoscop 7 noiembrie 2021. Capricornii trebuie să se ferească de certuri

 Sutiu Theodora
.

Horoscop 7 octombrie 2021. Ziua de duminică va fi destul de stresantă pentru unele zodii din punct de vedere emoțional, dar nu trebuie să dispere pentru că nicio problemă nu este de nerezolvat atunci când vine vorba de dragoste. Capricornii sunt predispuși la conflicte, dar cu puțină grijă, ele pot fi ocolite.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 7 octombrie 2021. Berbec

Deși e duminică, berbecii care au în plan să meargă la medic, trebuie să o facă aibă grijă că aceste consultații vor avea loc cât mai repede posibil. Dacă vă macină anumite lucruri, dacă aveţi vreo supărare sau o nelinişte sufletească cel mai bine ar fi să discutaţi deschis cu persoana iubită, pentru că altfel există posibilitatea să apară certuri.

Horoscop 7 octombrie 2021. Taur

Taurii au parte de o zi ca în povești. Sunt foarte creativi şi joviali, iar persoana iubită se simte în largul ei alături de voi. Totuşi, nu exageraţi cu distracţia dacă aveţi de luat nişte decizii importante care trebuiesc luate exact la începutul săptămânii viitoare. Prea multă relaxare s-ar putea să vă distragă de la ce aveți de făcut.

Horoscop 7 octombrie 2021. Gemeni

Se prea poate întâmplă să ai sentimentul de a dori să te eliberezi dintr-o relație amoroasă la un moment dat. Un lucru e clar – sunt multe tentații în exterior, oameni frumoși, oameni cu care crezi că te-ai potrivi mai bine. Dar, cel mai bine ar fi, în cazul în care ai o relație, să te abții pentru că regretul va apărea imediat.

Citește și: Horoscopul lunii noiembrie 2021

Citește și: Zodiile cu cea mai bună compatibilitate sexuală

Citește și: Trei zodii care nu sunt făcute pentru căsătorie

Horoscop 7 octombrie 2021. Rac

Ai nevoie să te refaci după un eșec sau o nedreptate care ți s-a făcut, așa că ar fi bine să-ți acorzi ție puțin timp. Poți medita, te poți gândi la ce ai de făcut pe viitor și să petreci mai mult timp cu tine însuți. Dar, în aceleași timp, ai grijă să nu îți neglijezi partenerul de viață. O ceartă este ultimul lucru care îți lipsește.

Horoscop 7 octombrie 2021. Leu

Duminică ești sensibil la problemele familiei tale. Totul este plin de armonie și te poți bucură de îmbrățișări primite și dăruite datorită acelor lucruri mărunte din viață ta de zi cu zi. Soarta te susține și îți aduce în cale împliniri. Bucură-te de acest echilibru intern și de armonie, dar fără se te relaxezi prea mult. Săptămâna următoare mai are un pic și începe.

Horoscop 7 octombrie 2021. Fecioară

Astăzi și Fecioarele au parte de noroc, mai ales pe plan sentimental. Nu vezi nicio limita să ai parte de așa ceva și bine faci. Visele se pot împlini și în caz că te gândești la o poveste cu final fericit. Dragostea este unul din cele mai frumoase sentimente și tu ești în norocoasă poziție să o experimentezi intens, scrie site-ul sfatul părinților.

Horoscop 7 octombrie 2021. Balanță

Strălucești, iar cu abilitățile tale de comunicare vei reuși să-i impresionezi pe cei din jur. Fie că vorbim de familie, prieteni, colegi sau chiar șefi, este acea zi în care vei reuși să-i convingi și să-i cucerești pe toți cu explicațiile tale. Profită de această ocazie pentru a obține ceea ce îți dorești, dar ai grijă la compromisuri. S-ar putea să te încurce.

Horoscop 7 octombrie 2021. Scorpion

Este o zi bună pentru a vă lăsa pradă procesului creativ, pentru a vă pierde în reverii romantice sau pentru a spera la un viitor mai bun, chiar dacă anumite aspecte ale vieţii par puţin probabile la ora actuală. Prioritizează activitățile şi alege lucrurile care ţi se par amuzante, pentru a te simți cât mai bine.

Horoscop 7 octombrie 2021. Săgetător

Anumite decizii din trecut nu-ți dau pace, așa că nu ar strica să stai puțin departe de agitația zilnică. Este posibil să suferi, amintirile să fie dureroase, însă trebuie să treci prin acest proces ca să te „vindeci’. Tot așa vei putea obține și răspunsurile care să-ți confere liniște pe viitor.

https://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/andra-coperta-viva-de-noiembrie-2768670

Horoscop 7 octombrie 2021. Capricorn

Ai idee foarte clară cum trebuie să fie relația care să te împlinească, ce te enervează sau ce nu este suficient de clar. Folosește-ți, așadar, vocea că să îți exprimi nevoile. Din fericire, astrele te-au echipat cu multă sensibilitate, deci nu ar trebui să întâmpini dificultăți. Totuși, astrele te sfătuiesc să stai departe de orice conflict cu persoana iubită pentru că acesta poate oricând degenara.

Horoscop 7 octombrie 2021. Vărsător

Nu te mai stresa și nu-ți mai face probleme pentru lucrurile care nu s-au întâmplat încă. Încearcă să te concentrezi pe prezent și bucură-te de fiecare clipă. Poți face noi strategii dacă tot ești dornic de noi începuturi, însă nu te lăsa pradă iluziilor. Lumea ți-ar putea fi dată peste cap de un fost partener, însă nu lăsa ca un astfel de moment să te afecteze.

Horoscop 7 octombrie 2021. Pești

Peștii trebuie să fie mai pozitivi, să se concentreze pe succes. Doar așa starea ta de spirit nu va cădea în depresie și anxietate. Sfatul astrelor este să începi să te gândeşti la proiecte noi şi să-ţi fixezi obiective mai îndrăznețe. Este important să te dezvolţi şi să ieşi din zona ta de confort, mai ales dacă vrei să ai succes.

Sursa foto Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton