Peter Andre, suparat ca a fost declarat mort

 Revista VIVA
.

Peter Andre, suparat ca a fost declarat mort

Peter Andre, suparat ca a fost declarat mort

Peter Andre

Peter Andre a protestat impotriva zvonurilor aparute recent pe Internet, potrivit carora a murit de meningita.

Mii de fani au lasat mesaje de condoleante pe site-ul oficial al acestuia, dar Pete a lamurit situatia declarand A fost un zvon foarte urat care a circulat cum ca Peter Andre a murit, dar nu este adevarat. Ma simt mai bine acum.'

Sotia sa, Jordan (pe numele sau Katie Price) ar putea avea o legatura cu aceasta isterie. Este intr-o stare foarte proasta. De obicei doarme sau delireaza. Ieri am intrat in camera si nici macar nu a observat ca sunt acolo', a declarat aceasta.

Ma interesez de starea lui toata ziua, sun la spital, iar noaptea ii duc cate un prosop, ca sa-i miroasa ca acasa. Sunt foarte stresata', a declarat Jordan pentru The Sun'.

Peter Andre a fost internat intr-un spital din Surrey acum zece zile dupa ce a fost diagnosticat cu meningita virala. Jordan este insarcinata in opt luni cu cel de-al doilea copil al cuplului.

Peter Andre este cunoscut publicului pentru melodii precum Mysterious Girl' sau I feel you'. Si-a intrerupt insa cariera muzicala in 2004, pentru a se concentra asupra familiei.

Text: Dana Puscoci, Foto: www.poster.net.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton