Cine e cea mai frumoasa?

 Revista VIVA
.

Cine e cea mai frumoasa?

Cine e cea mai frumoasa?

Drew Barrymore

Drew Barrymore, iata raspunsul pentru a nu va tine in suspans prea mult timp. Actrita a fost desemnata drept „Cea mai frumoasa femeie din lume' de catre revista People in numarul consacrat „Celor mai frumoase 100 de personalitati ale lumii'. Topul a fost stabilit tinandu-se cont de felul in care celebritatile arata fara ajutorul make-up artistilor. Asadar, naturalete 100%.

In clasamentul intocmit de cei de la People au intrat printre altii, Scarlett Johansson, Jennifer Garner, Matthew McConaughey, Nicole Kidman, George Clooney, Angelina Jolie, Reese Witherspoon, Brad Pitt. Halle Berry si Julia Roberts sunt prezente in topul frumusetilor pentru a 11-a oara.

Alaturi de acestia, topul a inregistrat si noi intrari. La acest capitol o putem aminti pe surprinzatoarea „Regina' Helen Mirren care demonstreaza in fata lumii intregi ca frumusetea nu are varsta. Sau pe fugarul carismatic din Prison Break, Wentworth Miller.

In varsta de 32 de ani, Drew Barrymore a devenit cunoscuta in urma rolului avut in blockbusterul lui Steven Spielberg, ET (1982). A marturisit ca frumusetea vine o data cu fericirea. Actrita este pentru a patra oara prezenta in clasamentul People.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.famousbabes.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton