Pete Doherty sta in inchisoare 14 saptamani

 Revista VIVA
.
Pete DohertyCantaretul rock britanic Pete Doherty a fost condamnat la 14 saptamani de inchisoare pentru ca nu a respectat conditiile eliberarii sub supraveghere judiciara, consumand droguri si conducand in stare de ebrietate.

Solistul de la „Babyshambles', care a fost incarcerat imediat dupa ce a fost pronuntata sentinta, a declarat ca anul trecut a intors o pagina in viata sa, dupa ce a fost condamnat la inchisoare cu suspendare.

In ciuda promisiunilor sale, rockerul a intarziat sau a absentat de la intalnirile cu administratia judiciara, a declarat un judecator de la un tribunal din vestul Londrei.

Casa de discuri Parlophone a anuntat amanarea concertului pe care Doherty urma sa-l sustina in aceasta luna la Royal Albert Hall din Londra.

Pete nu este pentru prima data in inchisoare, in 2004 intrand dupa gratii dupa ce a patruns prin efractie in apartamentul lui Carl Barat, un coleg din trupa „The Libertines' si a furat o chitara si un calculator.

Doherty a avut o relatie cu manechinul Kate Moss, dar si cu romanca Irina lazareanu, manechin, de asemenea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton