Colin Farrell - Intr-un film despre Bosnia

 Revista VIVA
.

Actorul irlandez Colin Farrell va juca rolul unui fotograf de razboi in viitorul film al lui Danis Tanovic, intitulat „Triage'.

Danis Tanovic se pregateste sa ilustreze din nou conflictul din Bosnia-Hertegovina pe care l-a mai evocat si in 2001 in „No Mans Land', rasplatit la Cannes cu un premiu la categoria Cel mai bun scenariu si castigator de Oscar pentru Cel mai bun film strain.

Colin Farrell

Adaptare dupa romanul ziaristului Scott Anderson, „Triage' va urmari experientele prin care trece Mark Walsh, fotograf de razboi in timpul conflictului din Bosnia din anii 90.

Colin, cel care urmeaza sa joace rolul lui Mark Walsh, a fost recent in Bosnia, la Srebrenica pentru intelege mai bine drama care s-a produs aici (soldatii sarbi au masacrat 8 000 de bosniaci musulmani in 1995). „E greu sa descrii cum aerul si pamantul au fost otravite de aceasta grozavie care s-a petrecut intr-o singura zi', a declarat actorul pentru agentia Reuters. A adugat ca „Tanovic a scris un scenariu foarte frumos, extrem de original, motiv pentru care am acceptat sa joc in acest film'.

Alaturi de Colin Farrell, pe platourile de filmare vor mai fi britanicul Cristopher Lee si actrita de origine spaniola Paz Vega. Filmarile sunt programate sa inceapa peste o saptamana, mai intai in Spania si apoi in Irlanda.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton