Pepe și Yasmine Ody, prima vacanță împreună cu fiul lor. Ce destinație au ales: „Inima mea”

 Miniosu Alexandra
.

Pepe și Yasmine Ody au bifat prima vacanță împreună cu fiul lor. Se pare că, din fericire, proaspăta mămică și băiețelul ei se simt extraordinar. Astfel, la doar câteva zile după ce a născut, prezentatorul de la „Te cunosc de undeva' a decis să o răsfețe pe iubita lui cu câteva zile de relaxare. Cântărețul, partenera lui de viață și minunea lor au plecat în prima escapadă în trei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pepe și Yasmine Ody au bifat prima vacanță împreună cu fiul lor. Pe lângă faptul că e perfect sănătos, băiețelul lor pare să fie și foarte cuminte. Astfel, prezentatorul de la Antena 1 și partenera lui de viață au decis că e timpul pentru prima escapadă în această formulă minunată, de trei. Atât artistul, cât și mama fiului său, au postat imagini de senzație în mediul online.

pepe-vacantapepe-vacanta

Pepe e cel mai fericit bărbat din lume, după ce a devenit tată de băiat. La începutul lunii iunie, iubita lui, Yasmine Ody, a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos. Fiul lor a devenit centrul Universului lor încă din prima secundă, iar acum, în ciuda faptului că are agenda plină, artistul încearcă să se implice cât de mult poate în creșterea lui.

Citește și: Pepe a postat prima fotografie cu fiul lui:”Mic și somnoros”

Citește și: Cum arată Yasmine, iubita lui Pepe, la câteva zile după ce a născut.Prima imagine cu tânăra mămică

Citește și: Brigitte Pastramă a fost operată de urgență:„Cel care îmi este soț nu a fost lângă mine'

Citește și: Iubita cântărețului Tom Mann a murit în ziua nunții:„Nu mai am lacrimi să plâng'. Bebelușul lor a rămas orfan de mamă

Pepe și Yasmine Ody, prima vacanță împreună cu fiul lor

Faptul că Pepe e un bărbat fericit e vizibil cu ochiul liber. De când fiul lui s-a născut, cântărețul e mereu cu zâmbetul pe buze, în orice imagine pe care o postează în mediul online. De curând, artistul, împreună cu Yasmine Ody și băiețelul lor, au plecat împreună în prima vacanță în trei. Aceștia au ales să se bucure împreună de razele soarelui la mare, iar dovadă stau pozele de pe litoral.

Așadar, Pepe pare un mare fan al sezonului estival. Cântărețul și frumoasa lui familie au plecat împreună la mare, în prima lor vacanță în această formulă completă, de trei. În imaginile postate de aceștia pe rețelele de socializare se poate vedea că prezentatorul de la Antena 1 e un tată grijuliu, dar și un soț iubitor. Într-o fotografie, acesta își ține copilul în brațe, oferindu-i partenerei lui puțin timp de relaxare.

Ce destinație au ales

Totodată, de observat e și faptul că, dacă Pepe apare în bustul gol în imagine, fiul lui e bine acoperit. Astfel, cântărețul și iubita lui, Yasmine Ody, s-au asigurat că razele soarelui nu-l afectează pe micuț.

De asemenea, nu avem cum să nu observăm cât de bine arată Yasmine Ody la câteva zile după ce a născut. Într-o imagine postată la InstaStory, tânăra apare îmbrăcată în negru, pe nisip, stând la umbră cu „Pepe Jr.'. Silueta ei e ca trasă prin inel, încât nici nu pare că a născut.

„Inima mea', a scris iubita lui Pepe în dreptul imagini cu fiul lor.

Pepe a făcut primele declarații, după ce a devenit tată a treia oară

Pepe are, în total, trei copii. Cântărețul are două fiice, rezultate din fostul mariaj cu Raluca Pastramă, și un băiețel din actuala lui relație, cu Yasmine Ody. După ce a devenit tată pentru a treia oară, acesta a făcut și primele declarații.

„Pentru familia Pepe Online, le-am dat imagini cu băiețelul, cu noi din spital. N-am vrut să le fac publice. Știam că le preia toată presa. Am zis să rămână în familie, că așa-i frumos. Toate la timpul lor. Să mai treacă o perioadă, poate câteva zile, câteva ore, câțiva ani. Nu ne plac lucrurile grăbite. În familie se împart și necazurile și bucuriile’, a declarat, recent, Pepe pe YouTube, relatează Fanatik.

Artistul a dezvăluit și ce nume va purta băiatul lui. El este Pepe, iar eu sunt Ionuț Pascu’, a mai spus Ionuț Pascu.

Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui „Pepe’, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic’, spunea Pepe, înainte de a deveni tată a treia oară.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton