Katy și Ionuț de la Insula Iubirii s-au despărțit, după ce au părăsit emisiunea: "Nu mai voiam să revin..."

 Raiciu Adriana
.

Katy și Ionuț de la Insula Iubeirii s-au despărțit. Cei doi îndrăgostiți au decis să participe la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. Au intrat în competiție împreună și au părăsit-o la fel, însă în momentul în care au ajuns acasă s-a schimbat totul. Fosta concurentă a ținut legătura cu ispita Marius și, astfel, s-a ajuns la separare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mai este puțin până când Insula Iubirii va ajunge la final. În ediția de seara trecută, Katy și Ionuț s-au revăzut și au decis ce se întâmplă cu relația lor, asta după ce au trecut printr-un test de foc, prin care au fost nevoiți să demonstreze dacă pot fi sau nu fideli. Când s-au văzut, după ceva timp petrecut unul de celălalt, s-au îmbrățișat și s-au sărutat, semn că iubirea dintre ei nu a dispărut.

242662265_381462290105268_8265156662060274840_n242662265_381462290105268_8265156662060274840_n

Au luat decizia să plece împreună acasă, însă apoi a avut loc un eveniment neașteptat. S-au despărțit, iar motivul are legătură cu ceea s-a întâmplat în emisiunea de la Antena 1.

Citește și: Cuplurile de la Insula Iubirii 2022.Cine sunt perechile care își vor testa relațiile

Citește și: Bogdan de la Insula Iubirii a fost enervat la culme de gestul ispitei Oana:„Nu mi s-a părut ok

Citește și: Pepe a postat prima fotografie cu fiul lui:'Mic și somnoros'

Citește și: Brigitte Pastramă a fost operată de urgență:„Cel care îmi este soț nu a fost lângă mine’

Katy și Ionuț de la Insula Iubirii s-au despărțit

Katy sau Catrinela Cursaru, pe numele său real, este din Ialomița și are 32 de ani. Formează o relație cu Ionuț Bârlădeanu de aproape șase ani și sunt extrem de fericiți împreună. Cei doi au decis să pășească la Insula Iubirii pentru a-și testa relația.

Deși la început au spus că sunt într-o relație deschisă, lucrurile s-au complicat pe parcurs. În ediția de seara trecută, Katy și partenerul ei au decis să plece acasă împreună, fiind siguri că sentimentele dintre ei sunt extrem de puternice.

Nici bine nu au ajuns acasă, că s-au și despărțit, motivul fiind legat de faptul că fosta concurenta de la Insula Iubirii a decis să țină legătura cu ispita Marius.

Katy a fost cea care a vrut să pună punct relației. Rămâne de văzut dacă despărțirea va fi una definitivă sau pentru o anumită perioadă de timp.

După ce am venit acasă, ea a rămas cu acea implicare sentimentală față de grupul respectiv. Am încercat să o las ușor să-și revină, pentru că era normal. S-a luat după toți ceilalți. „, a spus Ionuț.

Eu cu Marius ne-am apropiat mai mult față de ceilalți cu care vorbeam și eram pe distracție. Voiam să mai vorbesc cu el, să păstrăm legătura și după Insulă. Nu mai voiam să revin unde am fost, unde am muncit ca livrator. Am zis gata, ne despărțim, a spus și Katy.

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton