Pepe și Yasmine, la un pas să-și piardă copilul de 5 luni. Ce li s-a întâmplat celor doi părinți

 Ifrim Georgiana
.

Pepe și Yasmine, la un pas să-și piardă copilul de 5 luni. Pe 7 iunie, artistul a devenit tată pentru a doua oară, după ce partenera sa a adus pe lume un băiețel superb. Recent, proaspeții părinți au tras o sperietură zdravănă în parcarea unui mall din Capitală, totul petrecându-se într-o fracțiune de secundă. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Yasmine formează un cuplu de mai bine de un și sunt părinții unui băiețel adorabil, care poartă numele de scenă al tatălui său. Fiul prezentatorului de la „Te cunosc de undeva!' a primit nota 10 la naștere și a avut o greutate de 2700 de grame. Pe rețelele de socializare, artistul a postat mai multe imagini cu bebelușul, dar și cu surorile lui vitrege, Maria și Rosa. La o zi de la venirea pe lume a micuțului Pepe, artistul a susținut un concert online pe canalul său de Youtube, acolo unde le-a arătat internauților și primele imagini cu noul membru al familiei. De curând, Yasmine și cântărețul au avut parte de un incident neplăcut, în calitate de părinți.

pep-9pep-9

Pepe și Yasmine, la un pas să-și piardă copilul de 5 luni. Artistul a remarcat mai multe schimbări de când este tătic de băiat. Chiar dacă are de susținut multe concerte și este implicat în proiectul „Te cunosc de undeva', asta nu îl împiedică pe acesta să fie un tată implicat. Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile, viața micuțului a fost pusă în pericol, din cauza unui moment de neatenție.

Citește și: Imagini cu băiețelul lui Pepe la 4 luni.Micuțul este blond cu ochi albaștri!

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Pepe de când a devenit tată de băiat:”E total diferit. Am avut o perioadă…”

Citește și: Culiță Sterp este cercetat pentru trei infracțiuni după accidentul de la Cluj-Napoca.Ce pedeapsă riscă artistul

Citește și: Tatăl Marei Bănică a murit. Mesajul dureros al vedetei:”Suntem șocați, anesteziați, muți de durere”

Pepe și Yasmine, la un pas să-și piardă copilul de 5 luni

Zilele trecute, cei doi părinți au fost surprinși la o plimbare cu bebelușul lor. Aceștia se aflau în parcarea unui mall din București și aranjau cumpărăturile în portbagaj, moment în care căruciorul copilului a luat-o la vale.

Din fericire, un trecător a intervenit imediat și a prevenit o posibilă tragedie. Pepe i-a mulțumit bărbatului respectiv și, apoi, a așezat cu grijă bebelușul în mașină, sub supravegherea partenerei sale. Imaginile cu întregul moment pot fi văzute pe click.ro.

Pepe, în culmea fericirii de când are băiat

De când a devenit tată de băiat, artistul nu-și mai încape în piele de bucurie. Aceasta a mărturisit că Pepe jr. Seamănă la aspectul fizic cu mama sa.

„E bine tată de copii, în primul rând. E bine să fii tată, să fii responsabil, asumat, dar acum de când e și golanul ăsta mic, deci mor, s-a terminat, e altceva. E total diferit (n.r să fii tată de băiat sau de fată). (…)

Timp trebuie să îți faci, chiar dacă n-am, la modul cel mai serios. Am avut o perioadă extrem de încărcată după ce s-au ridicat barierele. Au venit toate așa, eu am continuat și cu online-ul pe care l-am avut în toată perioada pandemiei. (…) Și mâine am concert online.

E blonduț așa, seamănă cu maică-sa mai mult, cu mine la atitudine, e tare. (…) Nu fac diferențe niciodată (n.r între copii)', a declarat Pepe la Xtra Night Show.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton