Loredana Chivu s-a operat din nou: "Fac tot posibilul după ce îmi revin"

 Dumba Gabriela
.

Loredana Chivu se recuperează în perioada asta după ce s-a operat din nou! Blonda nu vrea să dezvăluie deocamdată despre ce intervenție este vorba și a spus doar că este „ceva personal” și va vorbi la timpul potrivit. Se știe că Loredana Chivu este o împătimită a operațiilor estetice și nu puține au fost problemele de sănătate cu care s-a confruntat din cauza asta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce s-a îngrășat din cauza unor probleme de sănătate, Loredana Chivu a ajuns pe masa de operație, în această vară, și a suferit o intervenție extrem de dificilă. Operația a durat nu mai puțin de trei ore, fiind vorba despre o intervenție cu anestezie totală.

62df0fb5932990d0c8dd03a1227f6fcd62df0fb5932990d0c8dd03a1227f6fcd

Loredana Chivu, o nouă operație grea

Loredana Chivu a decis să plece în afara țării și să își facă o nouă intervenție, dar nu vrea să dezvăluie despre ce este vorba.

„Eu țin post, doar că sunt într-o recuperare acum și o să fac tot posibilul după ce îmi revin din recuperare să țin post. Nu am postat nimic despre asta, e ceva mai personal să spun așa. O să vorbesc despre asta la momentul potrivit.

Încă nu vreau să spun despre ce este vorba. Sunt bine, doar că momentan nu sunt în țară”, a dezvăluit Loredana Chivu pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Cum arată Loredana Chivu, după ce și-a făcut alte două operații estetice. Vedeta trece prin dureri cumplite

Citește și: Loredana Chivu a suferit un avort spontan, acum câțiva ani: „Am vrut să mă sinucid, m-am trezit la Terapie Intensivă aproape moartă’

Citește și: Cum se simte Roxana Blenche în al doilea trimestru de sarcină:'Am rămas cu greață'

Citește și: Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a fost eliminat de la Chefi la cuțite:„Nu pot să folosesc o amuletă pe tine. E umilitor’

Loredana Chivu a suferit o operație extrem de dificilă, după ce s-a îngrășat

Loredana Chivu povestea, cu câteva luni în urmă, despre kilogramele în plus pe care le-a acumulat în ultimul timp din cauza problemelor de sănătate.

Atunci, ea a mărturisit că se confruntă cu o toleranță la insulină, și anume un pre-diabet. din păcate, regimul strict dat de nutriționist nu a funcționat așa cum și-ar fi dorit, așadar Loredana chivu a ales să facă o operație de liposucție, în Turcia.

„Am avut o problemă de sănătate și am făcut această operație pentru mine. Este una dintre cele mai grele și riscante operații. Mă simt cât se poate de bine după operație, care zic eu că este complexă, tocmai ce am ieșit din spital. Acum stau în recuperare, mai stau câteva zile, sunt plecată din țară, sunt în Turcia, aici a avut loc intervenția.

Toată lumea a fost foarte atentă cu mine. Am auzit diverse păreri, unele mai aiurea despre Turcia și cumva mi-a fost frică. Cum am trecut eu prin toate problemele pe care le-am avut, mi-a fost frică să plec de la noi din țară, dar acum mă bucur că am ales să vin aici, chiar a fost decizia corectă pentru mine, a declarat Loredana Chivu în vară, la o emisiune TV.

„Operația a durat cam trei ore, trei ore și jumătate… Am mai stat puțin la reanimare, iar când am ajuns în salon eram complet trează, eram complet fresh. M-am simțit foarte bine după operație și lucrul ăsta m-a uimit, pentru că nu mă așteptam, mă așteptam să fiu foarte rău, pentru că totuși am avut anestezie totală, am fost intubată.

Am avut o problemă de sănătate și am făcut această operație pentru mine. Oricum știam dinainte că o să am această operație și știam că am nevoie de un anumit număr de kilograme, ca să fac această operație, să-mi iasă bine, așa cum îmi doream eu. Din această cauză, eu nu m-am simțit niciodată grasă și eu am pus pe mine oarecum intenționat’, a mai adăugat Loredana Chivu.

În urmă cu doi ani, Loredana Chivu a trecut prin alte intervenții complicate.

Mi-am schimbat implanturile, pentru că aveam o mica problemă la implantul din partea dreaptă și am hotărât să le schimb și să-mi pun o mărime mai mare”, mai spunea Loredana.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton