Pe ce se duc banii in familia Beckham

 Revista VIVA
.

Pe ce se duc banii in familia Beckham

Pe ce se duc banii in familia Beckham

Cand ai un sot ca David Beckham, banii nu par a fi o problema. Singurele momente de stres, le incerci atunci cand nu prea mai stii pe ce ai putea cheltui banii care vin si tot vin. Cu o sotie ca Victoria Beckham, conturile se golesc insa cu o rapiditate fantastica.

De cand Posh s-a mutat in LA, patronii anumitor magazine si-au vazut incasarile crescand spectaculos. Asadar, pe ce se duc banii in familia Beckham si care sunt magazinele care au de castigat de pe urma mutarii lui Posh?

Victoria si-a cumparat o trusa de machiaj de 3670 de dolari. Pentru fuste scurte a platit 5745 de dolari, iar o rochie Dolce and Gabanna a meritat cei 5.000 de dolari.

In plus, Victoria incearca sa se familiarizeze cu noul oras, fiind extrem de ocupata cu aflarea celor mai bune restaurante sau a saloanelor de infrumusetare cele mai sic. Asta deoarece nu se stie niciodata cand ai nevoie de o masca pentru o iesire la unul dintre restaurantele selecte ale LA-ului.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: http://www.davidbeckham.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton