Paula Seling, primul videoclip alături de fiica ei, Elena: „Așa mamă, așa fiică!”

 Ifrim Georgiana
.

Paula Seling, primul videoclip alături de fiica ei, Elena. Cu câteva zile înainte de Crăciun, frumoasa cântăreață a dezvăluit, în exclusivitate pentru Viva!, faptul că a a adoptat o fetiță, acum șase ani. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, artista a lansat cea mai nouă piesă, iar, în videoclip, apare alături de fiica ei. Iată cum au fost surprinse cele două!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu șase ani, Paula Seling a adoptat o fetiță. Elena are 9 ani și este cea mai mare bucurie din viața artistei. Frumoasa cântăreață a făcut dezvăluirea în numărul de Ianuarie al Revistei Viva!, acolo unde a explicat și motivul pentru care a ales să țină totul secret. Pe 25 decembrie, Paula Seling a lansat o melodie de Crăciun, iar videoclipul le are ca protagoniste pe ea și fiica ei, Elena. Cele două au fost surprinse în ipostaze extrem de emoționante și au primit numeroase gânduri bune din partea fanilor artistei.

paula-3paula-3

Paula Seling, primul videoclip alături de fiica ei, Elena. Tot în ziua de Crăciun, frumoasa artistă și-a sărbătorit ziua de naștere. Aceasta a împlinit vârsta de 44 de ani, ocazie cu care a lansat un colind de Crăciun. Videoclipul le are în centru atenției pe artistă și pe Elena și surprinde relația specială pe care o au.

Citește și: Pictorial exclusiv cu Paula Seling și fiica ei, în vârstă de 9 ani. De ce a ținut totul secret până acum:„Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp' / SUPEREXCLUSIVITATE

Citește și: Ce decizie radicală a luat Paula Seling, după divorțul de Radu Bucura:”Fără să știm că vom regreta…”

Citește și: Anghel Damian, Crăciun în familie cu Theo Rose și părinții ei.Ce cadou a primit de la socri: „Ce culoare…”

Citește și: Ce familie frumoasă are Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite! Fiul ei vrea să îi calce pe urme:”Ziua luptam și noaptea plângeam”

Paula Seling, primul videoclip alături de fiica ei, Elena

Cu ocazia Crăciunului, dar și a zilei sale de naștere, Paula Seling a lansat o melodie în care apare alături de fetița ei. În videoclipul piesei „S-a Nascut In Iesle', cele două sunt surprinse la un târg de Crăciun, iar imaginile reflectă relația specială care există între cele două.

„Azi la ora 17.00 veți vedea premiera celui mai nou videoclip de iarnă al piesei „S-a născut in iesle', piesa scrisă de Lucian Mârza, videoclip în care joacă Elena', a scris Paula Seling pe rețelele de socializare.

Videoclipul a strâns numeroase comentarii emoționante din partea fanilor artistei: „Sunteți divine! Crăciun binecuvântat!', „Foarte emoționant….să fiți binecuvântați cu toții, fetița ta este foarte norocoasă că Dumnezeu așa a vrut să fiți împreună. O familie frumoasă și unită', „Paula Seling, am primit cea mai frumoasă veste de Crăciun: ești mamă…wow…sunteți minunate! Așa mamă, așa fiică! O mamă perfectă, o fiică perfectă!'.

„Am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite'

În cadrul unui interviu pentru Viva!, Paula Seling a explicat motivul pentru care a ales să nu vorbească public despre faptul că a devenit mamă. Artista a așteptat ca Elena să fie suficient de matură încât să poată decide dacă își dorește să apară în viața publică. Pentru că fetița ei și-a exprimat această dorință în mai multe rânduri, artista a decis că a venit momentul să vorbească despre minunăția care face parte din viața ei de șase ani.

„Am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite, la o grădiniță la care Elena a fost temporar și în urma căreia a venit plângând acasă. Viața unui copil în situația Elenei este destul de complicată, copiii, uneori, preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu e vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații', a declarat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton