Cristiano Ronaldo a primit de la iubita lui, Georgina, un cadou de 340.000 de dolari, de Crăciun: "Mulțumesc, iubirea mea"

 Dumba Gabriela
.

Pe semne că Ronaldo a fost cuminte în acest an sau Moș Crăciunul lui este foarte generos pentru că a primit un cadou de 340.000 de dolari. Cea care l-a surprins pe fotbalist în ziua de Crăciun a fost chiar iubita lui, însă Georgina Rodriguez nu i-a așezat cadoul sub brad, ci în fața casei, cu fundă roșie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo (37), i-a dăruit fotbalistului, cu ocazia Crăciunului, un Rolls Royce Dawn. Mașina are un preț de plecare de 340.000 de dolari și i-a fost livrată lui Ronaldo cu o fundă roșie, mare, pe capotă. De față a fost și Moș Crăciun.

4234342343

Cum a reacționat Ronaldo când a văzut cadoul de la Georgina

O noapte de Crăciun magică. Vă iubesc. Mulțumim, Moș Crăciun', a scris Georgina Rodriguez pe Instagram, alături de un videoclip în care prezintă cadoul pe care i l-a făcut lui Cristiano Ronaldo, un bolid Rolls Royce Dawn decapotabil.

„Mulțumesc, iubirea mea', a scris Ronaldo pe Instagram, alături de o poză în care se află la volan, cu Georgina și copiii în mașină.

În videoclip, Georgina a inclus și un cadru cu „colțul' cadourilor, un loc în care se aflau zeci de cadouri pentru membrii familiei.

Citește și: Cum a reacționat Adriana Bahmuțeanu după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru logodnă. Cei doi au fost căsătoriți de 5 ori

Citește și: Alex Bodi și Ema Uta s-au despărțit. Cu cine va petrece afaceristul sărbătorile de iarnă

Citește și: Nico va deveni bunică! Fiica ei, Alexandra, este însărcinată și va avea un băiețel: „Mă las de muzică dacă are nevoie de mine’

Ronaldo este fericit acasă, dar are probleme în viața profesională

Cristiano Ronaldo trece prin momente complicate la nivel profesional. Înainte de Campionatul Mondial și-a reziliat contractul cu Manchester United, în Qatar a fost eliminat în sferturi, după 0-1 cu Maroc, și nici măcar nu a fost titular în cele două partide eliminatorii, 6-1 cu Elveția în optimi, apoi duelul cu Maroc din sferturi.

În ianuarie ar urma să semneze cu Al Nassr, echipă din Arabia Saudită, care i-a propus un contract colosal, potrivit gsp.ro. Oficialul lui Al Nassr a vorbit despre posibili achiziție a lui Cristiano Ronaldo și l-a lăudat pe atacantul portughez.

„Vom aștepta și vom vedea cum se desfășoară lucrurile până la finalul anului. E vorba de negocieri cu o magnitudine enormă, nu doar pentru club, ci și pentru țară și fotbal. 

Cristiano e unul dintre ce mai mari fotbaliști din istorie. E un exemplu când vine vorba de atitudinea de învingător. La momentul potrivit, viitorul va fi dezvăluit', a spus Marcelo Salazr, citat de Mundo Deportivo.

Suma pe care Ronaldo ar urma să o obțină este una fabuloasă, cea mai mare din istoria fotbalului, peste 200 de milioane de euro pentru fiecare sezon ca jucător. Remunerația va crește odată ce portughezul va deveni ambasador al candidaturii Arabiei Saudite la Campionatul Mondial.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton